CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL SOCIS 2017 I ELECCIONS PER A LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA

Benvolgudes famílies,

Us convoco a la Assemblea Ordinària de socis de l’AMPA Escola Dolors Martí i Badia, que tindrà lloc el divendres dia 15 de desembre de 2017 a les 18:30h, al menjador de l’escola, amb el següent ordre del dia.

  1. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea Extraordinària Maig 2017 (Consulta ampadolorsmarti.cat Menú Ampa).
  2. Memòria 2016/2017.
  3. Projectes 2017/2018.
  4. Estat de comptes 2017 (Gener-Agost 2017) i Pressupost 2017/2018.
  5. Eleccions (Consulta ampadolorsmarti.cat Menú Ampa).
  6. Projecte Reutilització i Sociabilització de llibres.
  7. Torn Obert de Paraula.

 

ELECCIONS PER A LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA ESCOLA DOLORS MARTÍ

Els Estatuts de la nostra AMPA, estableixen un termini màxim de tres cursos per a la renovació dels càrrecs de la Junta. Això significa que iniciem ja el procés electoral per triar la nova Junta, que exercirà els cursos 2017/2018 (2n trimestre), 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021 (1r trimestre).

Us recordem que només podran presentar candidatures i votar aquells membres socis de l’AMPA que ho sigui abans de la finalització del període de presentació de candidatures i que estiguin al corrent del pagament de la quota anual, dels rebuts d’activitats i dels serveis gestionats per l’AMPA.

CANDIDATURES

Hi ha dos tipus de CANDIDATURES:

  • CONJUNTES per a l’equip directiu de la Junta.
  • DE VOCALIA per formar part de la Junta com a vocal i si escau ser responsable d’una comissió.

Les candidatures que es presentin per equip directiu han de ser CONJUNTES o TANCADES, és a dir, formades per un grup de socis i sòcies que s’uneixen per presentar-se com a grup. Cada membre d’aquest grup tindrà un lloc designat dins de la Junta Directiva.

Així doncs les candidatures conjuntes o tancades hauran d’estar conformades per un mínim de quatre membres. Per presentar-vos cal que ompli la butlleta de “Candidatura conjunta” (Consulta ampadolorsmarti.cat Menú Ampa).

Si no voleu formar part d’aquest directiu però voleu ser vocals de la Junta Directiva heu d’omplir la butlleta de “CANDIDATURA A VOCALIA”(Consulta ampadolorsmarti.cat Menú Ampa).

Animem a tots els socis i sòcies de l’AMPA que presenteu les vostres candidatures per tal de fer realitat els projectes i idees que teniu per aquesta escola.

Volem que tingueu present que qualsevol representació, qualsevol càrrec, requereix una mínima dedicació de temps, ja que d’aquesta dedicació depèn el funcionament de les diverses activitats i serveis oferts des de l’AMPA a l’alumnat i a les famílies.

David Rodríguez Rico

President AMPA Escola Dolors Martí i Badia

This site is protected by wp-copyrightpro.com