CARNAVAL 2018

Dissabte passat, l’escola Dolors Martí va participar a la rua de Carnaval de manera conjunta amb la resta d’escoles públiques de la ciutat d’Igualada.

La macro comparsa integrada per més de 600 persones, va ballar al ritme de la cançó del grup JoKB, “El nostre amagatall”, composta especialment per a l’ocasió, i que va sonar en directe de la mà del grup musical igualadí durant tot el trajecte.

Les cinc escoles públiques feien realitat així un projecte pioner, reivindicant l’escola pública sota el lema “5 escoles, un camí”. A la comparsa es podien llegir diverses pancartes reivindicatives, com la que demanava la 6a hora, o les que defensaven la laïcitat i defensaven l’escola pública com l’escola que fa ciutat.

La macro comparsa va ser possible gràcies a l’organització de l’AMPA de la nostra escola, Dolors Martí, i de les AMPA de les altres quatre escoles: Emili Vallès, Garcia Fossas, Gabriel Castellà i Ramon Castelltort. La jornada va acabar amb una menció especial per part del jurat del Carnaval d’enguany.

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com