DOLORS MARTÍ NOTÍCIES

INFORMACIONS ESCOLA

CANVI DE COLÒNIES D’INFANTIL

Des de la casa de colònies de Can Bruguerola, ens han comunicat que desde novembre són un centre d’acollida de menors. Per aquest motiu hem hagut de canviar de casa. Des del cicle d’infantil s’ha decidit que aquest any les colònies de P4 i de P5 es faran a Cal Mata de Banyeres del Penedès els dies 27i 28 de maig.

Us enviem l’enllaç per si voleu fer una ullada,  http://www.calmata.cat/index.php/ca/

MENÚ ESCOLAR DIA 22 DENOVEMBRE

Per un error d’impressió, el menú del dia 22, no es llegeix correctament.

Us informem que els/les vostres fills/es dinaran:

Macarrons integrals a la napolitana / Lluç al forn amb enciam i pebrot vermell/ Fruita  

CONSELL D’INFANTS


Felicitem a la Hidaya Mir de 5è i el Jan Méndez de 6è per la seva representació al Consell d’Infants d’Igualada.

FRUITA ESCOLA

Us recordem que el dijous és el dia de la fruita i encara hi ha un percentatge elevat d’alumnes que no en porten. Hem de col.laborar tots/es per una alimentació saludable dels vostres fills/es. Gràcies!

INFORMACIONS AMPA

MERCAT MÀGIC DE NADAL


Amb ocasió d’ una  nova edició de la Marató de TV3, les AMPA de l’Escola Dolors Martí i de la Llar d’infants LaRosella tornem a juntar forces per dur a terme un nou Mercat Màgic de Nadal. Aquest es celebrarà durant el matí del dia 16 de desembre, i com l’ any passat,us demanem que ens doneu un cop de mà, tant en l’organització, com aportant idees. Us podeu afegir al grup de whatsapp “Tots som Ampa” 
(demaneu accés al telèfon de l’AMPA 693725907) i entretots/es marcar la diferència.

FITXES POLIESPORTIU

Des de el Consell Esportiu ens han enviat els preus actuals de la fitxa esportiva però hi ha un error de preus. Els nens i nenes d’Infantil han de pagar 10,60€ i Primària 13€. Podeu venir a la oficina a regularitzar el pagament, tant si s’ha pagat de més com menys.

LOTERIES DE NADAL


Us recordem que ja tenim les loteries de Nadal. Els divendres les podreu adquirir amb els berenars

TALLER LGTBIFÒBIA I COEDUCACIÓ

Com a part de les accions per fomentar l’educació en igualtat, es presenta el Taller LGTBIfòbia i coeducació, el dijous 22 de novembre a les 19h.  L’objectiu d’aquest taller és potenciar el reconeixement de les competències de tot l’alumnat, independentment del sexe, així com la detecció i prevenció de conductes de risc i discriminatòri.

This site is protected by wp-copyrightpro.com