DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 18/12

Benvolgudes famílies,

CANTADES DE NADAL

P3, P4 i P5
Dimarts 18 desembre
Hora: 15.30
1r i 2n
Dimecres 19 desembre
Hora: 15.15
3r i 4t
Dimecres 19 desembre
Hora: 16.15
5è i 6è
Dijous 20 desembre
Hora: 15.15

CLASSES DE CATALÀ

Des de Càritas Anoia Segarra i l’ Oficina tècnica d’inclusió de l’Ajuntament d’Igualada s’ha proposat a l’Ampa i a la Direcció de l’escola la realització de classes de català per a pares/mares d’alumnes de l’escola.
Pensem que és important que totes les famílies puguin expressar-se en català per facilitar la relació amb l’escola i el millor coneixement mutu. Per això a partir de febrer i fins el maig es faran classes per iniciar l’aprenentatge del català, es tingui el nivell que es tinguin.
Hem compartit aquest projecte amb l’AMPA per tal de demanar persones voluntàries per poder reforçar el professorat i poder aportar la informació i el coneixement de la vida de l’escola. També comptem amb el suport del claustre ja que conjuntament amb l’AMPA hauran de fer la difusió i el suport a l’activitat.
Les classes seran en horari escolar per facilitar l’assistència, seran els dimarts i dijous de 15.15 a 16.45 h.
Si disposeu de temps i esteu d’acord amb aquesta necessitat agrairem us poseu en contacte amb l’AMPA per col·laborar-hi. Desitgem que les classes de català afavoreixin la relació entre la família i l’escola.

This site is protected by wp-copyrightpro.com