DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 27/11

Benvolgudes famílies, Us adjuntem les següents informacions:

FRUITA A L’ESCOLA

A partir de la setmana que ve reiniciem el pla de consum de fruita a les escoles, aquest curs està ofert a tot l’alumnat. Els vostres fills/es no hauran de dur esmorzar ja que es menjaran la fruita especificada en el calendari que us fem arribar. La campanya continuarà fins a final de curs, ja us ho comunicarem a mesura que tinguem el calendari.

DIMECRES 28 NOVEMBRERAÏM
DIJOUS 29 NOVEMBREPERA
DIVENDRES 30 NOVEMBRECLEMENTINA
DILLUNS 3 DESEMBREPOMA

PUNTUALITAT

Un dels nostres objectius per començar bé el dia, és arribar a l’escola amb puntualitat per poder iniciar tots/es l’activitat almateix temps. Us recordem que els d’infantil entren cinc minuts abans de les 9h i de les  3h i surten cinc minuts abansde les 12 i les 17h.

CANTADES NADALES

Ja hem establert el calendari de les cantades de nadal. Les realitzarem al gimnàs de l’escola.

Dimarts 18 de desembre P3, P4 i P5 15:30
Dimecres 19 de desembre 1r i 2n 15:15
Dimecres 19 de desembre 3r i 4t 16:15
Dijous 20 de desembre 5è i 6è 15.15

FEM PATIS

La setmana passada vam realitzar la primera reunió per redissenyar els nostres patis. Va ser una trobada on vam començar a pensar què podem fer per millorar  les zones d’esbarjo.

Arrel de la trobada, es va acordar arreglar les zones de bicicletes. Gràcies a l’AMPA del’escola, en breu disposarem de nous porta-patinets i aparca bicicletes. Un cop instal·lats es començarà a fer d’aquella zona un espai de descans, amb taules per poder esmorzar, jugar a jocs de taula i fer ús del bibliopati.

Teniu idees interessants per millorar els nostres patis? Les estem recollint i, per aquest motiu, hem creat el següent correu electrònic: fempatis@escoladolorsmarti.cat,on ens les podeu fer arribar. Els interessats i les interessades anireu rebent mitjançant aquest correu informacions sobre les planificacions, pressupostos,temporització…

TALLER “BOLA DE NEU DE NADAL”

DONACIONS MERCAT MÀGIC DE NADAL PER LA MARATÓ

GRUP LLUMM NECESSITA…

This site is protected by wp-copyrightpro.com