DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 4/12

Benvolgudes famílies

RESULTATS ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

S’han dut a terme les votacions per la renovació dels representants del sector professorat i pares i mares, els membres escollits són:
Representant del professorat: Mariona Planas Puigvert
Representant del professorat: Jordi Rodrigo Roma
Representant de pares i mares: Albert Ferrer Travesset
Representant de pares i mares: Mireia Morera Vivó

CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS- FINS EL 20 DESEMBRE

Des de l’escola volem demanar la vostra participació en la campanya que promou CARITAS. L’objectiu és aconseguir que les persones més necessitades del municipi rebin productes de primera necessitat i que la col·laboració de la ciutadania pugui ser de forma continuada durant tot l’any.
Els aliments que més necessitem són: oli, llaunes de tonyina i sardina, llet, sucre, sal, farina, llaunes de tomàquet, productes d’higiene per adults (sabó cos, xampú, pasta de dents) i per infants (sabó, crema hidratant, tovalloletes, bolquers,..).

PARTICIPACIÓ FAMÍLIES DECORACIÓ NADAL- FINS 10 DESEMBRE

Per tal de decorar l’escola volem penjar elements decoratius nadalencs (arbres, boles, pinyes,…) decorades que vosaltres porteu de casa i que hagueu treballat juntament amb els/les vostres fills/es.
Podeu fer arribar al/a la tutor/a el treball fins el dia 10 de desembre.

LLIURAMENT DISTINTIU ESCOLA VERDA

Dissabte dia 1 de desembre un grup representatiu de l’escola va anar a la Sala Àgora del Museu Agbar de les Aigües de Cornellà del Llobregat a recollir el distintiu d’Escola Verda.
Des d’aquí felicitem molt especialment a la comissió d’Escola Verda per tot el seu treball al llarg dels últims cursos, també a l’alumnat i a vosaltres famílies per tot el vostre suport.
Durant el mes de gener farem la inauguració oficial a l’escola.

CASAL DE NADAL

MERCAT MÀGIC NADAL PER LA MARATÓ

Us volem donar les gràcies 🤗per la quantitat de donacions que hem rebut pel Mercat Màgic de Nadal que celebrarem el proper dia 16 de desembre 💫🎅🏻🎄
Com sabem que molts de vosaltres encara voleu donar joguines i manualitats nadalenques✨ fetes per vosaltres, aquesta setmana continuarem posant la taula de donacions a les hores d’entrada i sortida de l’escola🏫
Us esperem amb molta il·lusió🤩

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA AMPA 2018

This site is protected by wp-copyrightpro.com