DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 10/12

Benvolgudes famílies

FEM PATIS

El proper dimarts dia 11 de desembre a les 17h, ens trobarem la comissió Fem Patis, l’objectiu de la reunió és recollir idees i començar a temporalitzar les accions a dur a terme. Volem fer del pati un espai més agradable i educatiu. Ens voleu ajudar? Us esperem a la reunió!

DONACIONS PEL MERCAT MÀGIC DE NADAL

Us fem saber que durant aquesta setmana encara podeu fer les vostres donacions pel mercat màgic de nadal, però en l’horari normal d’AMPA, és a dir, dilluns a les 9h, dimarts a les 15h i dijous a les 17h.


Recordeu que necessitem voluntaris i voluntàries per realitzar diferents activitats el dia 16 de desembre al matí. Si us voleu oferir com a voluntaris/es, podeu adreçar-vos a l’AMPA o enviar un correu electrònic a info@ampadolorsmarti.cat. Totes les mans seran ben rebudes, l’objectiu comú, recaptar diners per la investigació del càncer.

FESTES NADALENQUES


DIMECRES 12 Visita de l’Esmolet/a a l’escola (activitat per infantil i cicle inicial).

DIVENDRES 14 DE DESEMBRE Tarda: a les 15.15h, els/les pares/mares de l’AMPA ens representaran l’obra de teatre “Els valors són un cas” pels alumnes de P3 a 2n, i a les 16 h pels alumnes de 3r a 6è.

RECOLLIDA DE MATERIAL DE REBUIG

Des de l’AMPA volem donar les GRÀCIES a totes les famílies que han portat a l’escola gots de iogurt. Per ara ja no en necessitem més. El que sí que seguim recollint són : càpsules de cafè, botons i pots de vidre amb tapa, de qualsevol mida.

This site is protected by wp-copyrightpro.com