SETMANARI

RESUM:

  • Portes Obertes
  • Xocolatada Solidària
  • Semifinals de natació

PORTES OBERTES 2018

Aquest proper dissabte dia 24 de febrer, comencen les portes obertes de les escoles i instituts públics d’Igualada, que tindran lloc fins el dissabte 5 de maig.

Les portes obertes a l’escola Dolors Martí i Badia seran el dissabte 3 de març d’11 a 13 h.

Com els anys anteriors, podeu participar a la jornada de portes obertes portant un pastís casolà a l’escola, ja que entre els pastissos de tots els voluntaris es realitzarà un sorteig per unes entrades per anar al teatre.


XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Des de l’AMPA de l’escola Dolors Martí, ens volem sumar a la iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per recaptar fons per la investigació del càncer infantil.
Per aquest motiu, aquest divendres 23 a les 5 de la tarda, celebrarem una xocolatada solidària a l’escola. També podeu contribuir adquirint la polsera Candela, i tant l’import recaptat amb la Xocolatada com amb les polseres, aniran íntegrament destinats a la investigació del càncer infantil.

TOTS JUNTS PODEM FER UN MÓN MILLOR


SEMIFINALS DE NATACIÓ

Aquest proper dissabte dia 24 a les 16h es disputen a Les Comes les semifinals de natació, on participaran alguns nens de la nostra escola, de 1r a 6è de primària. Molta sort!

Si us cal realitzar algun tràmit contacteu per mail amb extraescolars@ampadolorsmarti.cat.

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com