SETMANARI

Resum:

  • Resum Portes Obertes 03/03
  • Projecció documental Most Likely To Succeed 06/03
  • Recordatori Casal Setmana Santa
  • Samarretes xandall 100% cotó
  • Recaptació final Xocolatada Solidària

Benvinguts i benvingudes!

RESUM PORTES OBERTES ESCOLA DOLORS MARTI

Dissabte passat vam celebrar la jornada de Portes Obertes a l’escola Dolors Martí i Badia, amb l’assistència de nombroses famílies interessades en la nostra escola.

Un any més, l’AMPA va organitzar un servei de bar amb refrigeris i pastissos que mares i pares de l’escola van dur voluntàriament per l’ocasió.

Des de l’AMPA volem donar les gràcies a les 11 famílies que enguany van dur pastissos casolans per aquesta jornada: Paula i Maria Badia (2n A, 2n B), Núria Corts (secretària), Aina i Jana Grados (P5-B, 3rB), Liam Lau (P3-B), Berta Cabrera (P4-B), Roger i Alícia Font (3r i 6è), Aina Vila (3rB), Ona i Pol Rodríguez (P5 i 3r), Juan i Hugo Quintero (P3 i P5), Daniela Rodríguez (3rB), Eva Moreno (2nB).

Aquestes 11 famílies van entrar en un sorteig per unes entrades per anar al teatre, i els guanyadors van ser la família de l’Eva Moreno de 2nB.

Volem agraïr a l’Abril Valentín de 6è la seva participació com a ma innocent per a la realització del sorteig. Podeu veure el vídeo del sorteig a Instagram i a Facebook.

Des de l’AMPA també vam proporcionar informació a totes les famílies interessades en les activitats extraescolars que es realitzen a la nostra escola.

L’equip docent va realitzar una tasca exemplar, amb visites guiades per l’escola, i un desplegament de material a les aules d’infantil per il·lustrar les activitats que duen a terme els nens i nenes de P3 a P5 a la nostra escola.

Us animem a visitar el nostre perfil d’Instagram @ampadolorsmarti des de l’aplicació, on podreu trobar un tour de l’escola realitzat el dia de portes obertes.


PROJECCIO DOCUMENTAL MOST LIKELY TO SUCCEED


RECORDATORI CASAL SETMANA SANTA

Us recordem que teniu fins el proper 15 de març per realitzar la inscripció per al Casal de Setmana Santa que ofereix l’escola enguany.


SAMARRETES 100% COTÓ XANDALL ESCOLA

Ja estan disponibles les samarretes de màniga curta del xandall 100% cotó per a les famílies amb al·lèrgies que les havien sol·licitat. Les samarretes són taronges amb el logo de l’escola imprès en negre, i les famílies que les vulguin les han d’encarregar a Marve Moda.


 RECAPTACIÓ FINAL XOCOLATADA SOLIDÀRIA

La recaptació final de la xocolatada i la capsa solidària amb aportacions voluntàries per la investigació del càncer infantil a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha estat de 178€. Us recordem que encara estan disponibles a l’oficina de l’AMPA les polseres Candela, els beneficis de les quals es destinen a la mateixa causa. També estaran disponibles divendres a la tarda en una paradeta al costat del berenar.

This site is protected by wp-copyrightpro.com