SETMANARI

Benvinguts i benvingudes!

Resum:

  • Setmana del Civisme 4, 5 i 6 d’abril
  • Resum taller familiar “Decora la teva mona”
  • Inscripcions al Cros Escolar
  • Motxilla Solidària
  • Portes Obertes Esport Femení Dolors Martí
  • Recordatori LoveBasketball

SETMANA DEL CIVISME ESCOLA DOLORS MARTÍ

Els propers dies 4, 5 i 6 l’alumnat de sisè de la nostra escola participaran en la Setmana del Civisme.

A les 12 i 17 hores, els/les alumnes de 6è curs amb la supervisió de la policia local, es posaran distribuïts per la zona de pàrquing. S’encarregaran de vetllar pel bon funcionament del pàrquing escolar, vigilant que s’aparqui correctament, sense envair les voreres, els passos de vianants, la rotonda o llocs destinats a minusvàlids o motocicletes. A més, vigilaran els passos de vianants i que se’n faci un ús correcte.

Tots i totes els/les conductors/es hem d’ajudar a que es compleixin les normes de circulació, estacionant als llocs correctes, respectant els passos de vianants i col·laborant amb l’alumnat.


A més, des de l’AMPA, amb la col·laboració de l’Ajuntament, es treballarà a la senyalització del pàrquing horitzontal i vertical.

CIRCULACIÓ DE BICICLETES I PATINS A L’ESCOLA

Us proposem un Codi de Conducta per tal de respectar el civisme i la convivència amb la resta de mares, pares, nens i nenes que entren junts a l’escola.
Quan entreu a la zona de la vorera de l’escola:
– És una zona de trànsit de vianants, per tant, haurem d’adequar la velocitat a l’espai.
– Deixeu pas als més petits i vigileu la distància a la què es troben.
– Respecteu els vianants.
– No feu carreres.
– Tingueu present que els més petits entren cinc minuts abans de l’hora i hi ha més acumulació de gent.
Pares, mares, avis i àvies que acompanyeu els nens i nenes amb patinet o bicicleta heu de tenir present que en cas d’accident haureu d’assumir la responsabilitat.

CIRCULACIÓ DE VEHICLES

Volem aprofitar perquè aquests consells també els posin en pràctica tots els pares i mares amb els seus vehicles.

Respecteu sempre la velocitat dins de la zona escolar i tingueu present que poden haver-hi nens despistats. Qui porta el vehicle és qui ha d’estar atent a la circulació i als possibles imprevistos.

No us molesteu, estacioneu perquè baixin els nens i nenes dels vehicles i no a la porta de l’escola provocant cues per darrere.

No estacioneu en doble carril, ni a la rotonda d’accés, podeu aprofitar el pàrquing de terra.

No descordeu els cinturons dels nens i nenes fins que us hagueu aturat del tot i amb seguretat.

NO estacioneu els vehicles al costat dels passos de vianants.

Senyalitzeu abans de començar a estacionar.


RESUM DEL TALLER FAMILIAR DECORA LA TEVA MONA 22/03

El passat 22 de març, la Comissió Escola de Pares i Mares de l’AMPA va organitzar un taller familiar on els nens van poder decorar un donut com a mona de Pasqua. L’activitat es va dur a terme al menjador de l’escola després de l’horari escolar i va comptar amb la participació de 25 nens i nenes de totes les edats.


INSCRIPCIONS AL CROS ESCOLAR

Us recordem que ja tenim preparada la segona edició del Cros Escolar Dolors Martí, que enguany es celebrarà el dia 8 d’abril. Si encara no us hi heu inscrit, podreu fer-ho el primer dia d’escola després de Setmana Santa, dimecres 4 d’abril a les 9h o a les 17h a l’oficina de l’AMPA. També podeu realitzar la inscripció al web del Consell, i el mateix dia de la prova.


MOTXILLA SOLIDÀRIA

Motxilla Solidària AMPA Dolors Martí

Enguany estrenem nou projecte i esperem tenir, com sempre, la vostra col·laboració.

Es tracta de “La motxilla solidària”, una iniciativa que pretén ajudar a les famílies que ho necessitin, aportant material, com sac de dormir, lot, motxilla…i així intentar que cap infant de la nostra escola es quedi sense colònies.

Per tal de dur a terme aquest projecte, necessitem la vostra ajuda. Si teniu sacs de dormir que ja no feu servir, una motxilla oblidada a l’armari o algun lot que no tingui piles, no dubteu en donar-ho per aquesta iniciativa. Gràcies a les vostres donacions, hi hauran nens que gaudiran d’unes colònies inoblidables.

Aquest material serà de préstec, i serà propietat de l’escola. Sempre que algú el necessiti, s’ haurà d’adreçar a secretaria i serà el centre qui s’encarregui de la seva distribució.

Moltes gràcies per endavant.


PORTES OBERTES ESPORT FEMENÍ DOLORS MARTÍ

Esport Femení escola Dolors Martí


RECORDATORI LOVEBASKETBALL

Us recordem que la nostra escola ha apostat aquest any per potenciar el bàsquet mentre aprenem anglès. LoveBasketball és una activitat gratuïta fins a final de curs, gràcies a la col·laboració del Club Bàsquet Igualada.

Veniu a jugar i aprendre! Trobareu el full d’inscripció a l’oficina de l’AMPA!

Lovebasketball Dolors Martí Basquet en anglès Igualada

This site is protected by wp-copyrightpro.com