SETMANARI

Benvinguts i benvingudes!

AGENDA ABRIL

Agenda Abril Dolors Marti

Aquest mes d’abril comptem amb dos esdeveniments anuals importants:

  • El diumenge 8 d’abril al matí tindrà lloc la 2a edició del Cros Escolar de l’escola Dolors Martí i Badia. Si encara no us hi heu inscrit, a banda de poder-ho fer el mateix dia de la cursa o a la web del Consell, podeu inscriure-us demà dimecres 4 d’abril a les 9h o a les 17h a l’oficina de l’AMPA. Trobareu tota la informació relativa a aquesta edició del Cros Escolar aquí.

  • El dilluns 23 d’abril se celebra la diada de Sant Jordi, i l’AMPA de l’escola Dolors Martí us espera amb una paradeta a la Rambla de Sant Isidre, on podreu trobar roses i tot de detalls fets a mà per la Comissió de Festes de l’AMPA.


 

SPONSORS REVISTA AMPA DOLORS MARTI

Revista La Tirolina

Com cada any a finals del curs escolar, l’AMPA presenta la revista La Tirolina, una revista amb un recull del més destacat de l’any escolar.

La revista es distribueix gratuïtament als 425 alumnes de l’escola, es publica digitalment a la nostra pàgina web: http://ampadolorsmarti.cat/  i també s’entrega a tots els visitants de la jornada de portes obertes.

Per fer-la possible, necessitem sponsors que vulguin col·laborar amb un anunci a la revista. Si hi esteu interessats, ens ho podeu comunicar per correu electrònic a info@ampadolorsmarti.cat o presencialment a l’oficina de l’AMPA, on us informarem de les diferentes modalitats d’anunci disponibles. Moltes gràcies!

This site is protected by wp-copyrightpro.com