SETMANARI

Benvinguts i benvingudes!

Resum:

  • Sant Jordi: Paradeta de l’AMPA Dolors Martí a la Rambla
  • Sant Jordi: Paradeta de 6è a l’escola
  • Les escoles públiques d’Igualada a TV3
  • La cançó del Carnestoltes de les escoles públiques d’Igualada al rànquing Rat Rank

DIADA DE SANT JORDI: PARADETA DE L’AMPA A LA RAMBLA

El proper dilluns celebrem la diada de Sant Jordi amb una paradeta de l’AMPA a la Rambla de Sant Isidre. Hi serem des de les 8 del matí fins les 8 del vespre, amb moltes manualitats i roses que serviran per finançar la festa de final de curs de l’escola. 

manualitats sant jordi ampa dolors marti

A banda de les manualitats que la Comissió de Festes ha preparat amb molta cura, també tindrem números per la rifa de les 2 espectaculars pinyates, la princesa i Sant Jordi, que han estat preparades per una mare de l’escola. El sorteig se celebrarà el mateix dilluns al vespre i anunciarem els números guanyadors per les xarxes socials de l’escola (Facebook, Twitter, Instagram), i pels grups de whatsapp de classe.

sant jordi cavaller pinyata

princesa sant jordi pinyata

Us esperem a tots i totes a la Rambla en aquesta diada tan nostra i tan bonica!


SANT JORDI: PARADETA DE 6è A L’ESCOLA

Durant la diada de Sant Jordi, també hi haurà paradeta a l’escola, aquesta a càrrec de les famílies de 6è, els beneficis de la qual serviran per finançar la festa de final de curs dels alumnes de 6è. També estaran disponibles aquí els números per la rifa de les pinyates.


LES ESCOLES PÚBLIQUES D’IGUALADA A TV3

El TN comarques s’ha fet ressò d’una reivindicació històrica de les escoles públiques d’Igualada, l’equilibri d’oferta entre escoles públiques i concertades a la ciutat. L’equip de la Televisió de Catalunya va desplaçar-se fins a Igualada per realitzar el petit reportatge de les escoles públiques d’Igualada que trobareu a partir del minut 13:14:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/telenoticies-comarques-13042018/video/5759797/


LA CANÇÓ DEL CARNESTOLTES AL RAT RANK DEL SÚPER 3

La peça que els igualadins JoKB ens van fer pel Carnestoltes, El Nostre Amagatall, ha entrat al “Rat Rank” del Súper3! Ens ajudeu amb un vot? http://www.ccma.cat/tv3/super3/rat-rank/

This site is protected by wp-copyrightpro.com