SETMANARI

Benvinguts i benvingudes!

Resum:
– Taller Floral de Primavera 25/04
– Resum Sant Jordi 2018
– Xerrada “La felicitat” 26/04
– Resum II Assemblea Territorial Catalunya Central de Fapac


TALLER DE PRIMAVERA EL 25 D’ABRIL:

Taller primavera AMPA Dolors Marti


RESUM SANT JORDI 2018:

Ahir vam celebrar la diada de Sant Jordi amb una paradeta de l’AMPA Dolors Martí a La Rambla de Sant Isidre. Hi vam vendre roses i manualitats preparades amb molta cura durant uns quants mesos.

Gràcies al suport de tots i totes els que us hi vau apropar i vau contribuïr a que gairebé s’exhaurissin tots els productes!

Els beneficis obtinguts van íntegrament destinats a la festa de final de curs de l’escola que se celebrarà el proper mes de juny.

Els guanyadors de la rifa de les pinyates han estat el número 177 per la pinyata de Sant Jordi (números blaus) i el número 445 per la pinyata de la princesa (números roses). Podeu reclamar el premi a l’oficina de l’AMPA!

AMPA Dolors Marti Sant Jordi

Per la seva banda, els alumnes de 6è han preparat un escrit per donar les gràcies a tots els que van comprar a la paradeta que tenien a la porta de l’escola:

Alumnes 6è primària escola Dolors Martí Igualada

“Els alumnes i famílies de sisè us volem donar les gràcies per la gran acollida que ha tingut la nostra paradeta de Sant Jordi. Gràcies a la col·laboració de tots vosaltres, podrem gaudir d’una festa de graduació inoblidable.”


XERRADA A L’ESCOLA GARCIA FOSSAS “LA FELICITAT” EL 26 D’ABRIL

Taller primavera AMPA Dolors Marti


RESUM II ASSEMBLEA TERRITORIAL DE CATALUNYA CENTRAL DE FAPAC

El passat dissabte l’AMPA de l’escola Dolors Martí va participar a la II Assemblea territorial de Catalunya Central de Fapac, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya.

L’assemblea va tenir lloc a Igualada, a l’Institut Pere Vives i Vich, i va servir per compartir experiències i nous reptes entre les diverses AMPA de la zona. També hi va haver una conferència sobre comunicació a càrrec de Bernat Ferrer, periodista i president de l’AMPA de l’escola Gabriel Castellà.

Volem donar l’enhorabona a l’expresident de la nostra AMPA, David Rodríguez, i actual company de Junta, que passa a ser president de Fapac de la Catalunya Central. Molts d’èxits, David!

Assemblea Territorial Fapac

This site is protected by wp-copyrightpro.com