SETMANARI

Benvinguts i benvingudes!

Resum:

– Festa Final de Curs 2018 AMPA DOLORS MARTÍ 09/06/2018

– Mostra d’extraescolars 26/05

– Casal 11-22 Juny 2018

– Resum Cros Escolar

– Portes Obertes Extraescolars

– Alumnes Dolors Martí Finalistes del Concurs Cultural-Esportiu del Consell Esportiu de l’Anoia


FESTA FINAL DE CURS 2018 AMPA DOLORS MARTÍ 09/06/2018

Ja tenim preparada la Gran Festa Final Curs 2018 AMPA DOLORS MARTÍ
Aquest any la Comissió de Festes ha organitzat una original Festa Temàtica amb un pressupost extraordinari , gràcies a la gran feina que s’ha fet durant el curs i les vostres col.laboracions. Es celebrarà el 9 de Juny i el preu de les entrades és de 2€/persona
La compra de tiquets la podeu realitzar a les oficines en horari d’AMPA del 24 de maig al 7 de Juny. Recordeu que no es vendran entrades el mateix dia de la festa.

Us anirem informant.

No us la perdeu!


MOSTRA D’EXTRAESCOLARS 2018/2019

El proper dissabte 26 de maig gaudirem a l’escola d’una mostra de les extraescolars pel curs 2018/2019. Avui és l’últim dia per apuntar-se al taller de robòtica, una nova aposta pel proper curs escolar que esperem tingui una gran acollida! Veniu a conèixer aquesta interessant activitat que està arribant cada dia a més escoles. Us convidem a tots a participar-hi. Trobareu tota la informació en l’enllaç següent:

MOSTRA NOVES EXTRAESCOLARS 26.05.18


CASAL JORNADA INTENSIVA 11-22 JUNY:

Us recordem que a partir del proper dilluns 11 de juny, l’horari escolar serà intensiu de 9h a 13h. Des de l’AMPA us oferim la possibilitat de fer jornada completa de 15h a 17h amb un casal de la mà d’Anima’ns. Trobareu tota la informació i els terminis d’inscripció a l’enllaç següent: CASAL JORNADA INTENSIVA DOLORS MARTI


CROS ESCOLAR DOLORS MARTI 20/05/2018

El passat diumenge es va celebrar a l’escola Dolors Martí la 2a edició del cros escolar, un esdeveniment originalment previst pel dia 8 d’abril i que va haver de ser ajornat per raons meteorològiques. Gràcies a la feina realitzada durant mesos pels pares i mares de l’escola voluntaris, la jornada va ser tot un èxit, amb la participació d’uns 300 nens i nenes, en gran part alumnes de l’escola.

El cros escolar es va dividir en circuits des de 100 metres pels alumnes de P3 fins a 2 quilòmetres per les categories de Cadet i Infantil. La jornada va finalitzar amb una cursa popular de 1.600 metres.

Tots els participants d’Infantil van rebre una medalla de fusta, i els campions de cada categoria van ser premiats amb una medalla especial.

L’AMPA vol agraïr la bona feina realitzada pels voluntaris tan per la preparació com per l’organització del mateix dia del cros, que va ser objecte de nombrosos elogis pels pares dels participants. També donem les gràcies a tots els sponsors que van fer possible la bossa amb obsequis que van rebre tots els nens i nenes que van participar a la cursa, així com els regals que es van sortejar en acabar el cros escolar.

L’any vinent repetirem, segur!


PORTES OBERTES EXTRAESCOLARS

Durant la primera setmana de juny, us convidem a veure els vostres fills durant les activitats extraescolars que es poden veure al quadrant. Hi podreu estar presents 15 min abans de finalitzar les classes.


CONCURS CULTURAL-ESPORTIU DEL CONSELL ESPORTIU DE L’ANOIA

Enhorabona als 3 alumnes de l’escola Dolors Martí que van resultar premiats a la categoria prebenjamina del Concurs Cultural-Esportiu del Consell Esportiu de l’Anoia: Abril Cejudo, Xavi Baños i Yeray Crespillo: guanyadors prebenjamins (1)

This site is protected by wp-copyrightpro.com