SETMANARI

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018/2019

A continuació us presentem la proposta d’activitats extraescolars per al proper curs 2018-2019. Restem encara a l’espera de l’aprovació del Consell Escolar. Les novetats són Robòtica i Cooking Lab.

Informació Extraescolars 2018-2019


FESTA DE LES RODES (BICICLETADA 3 de juny)

Ciclistes! El proper diumenge dia 3 a les 11:00, les escoles d’Igualada us conviden a La Festa de les Rodes, una bicicletada popular per Igualada amb punt de partida a la Plaça Catalunya. Més info a www.ceanoia.cat i al següent enllaç:

Festa de la roda 2018-escoles


RESUM MOSTRA D’EXTRAESCOLARS I FESTA ESPORTIVA

Dissabte passat vam celebrar a l’escola la Mostra d’extraescolars pel proper curs 2018/2019, i la Festa Esportiva. Al llarg de tot el matí, vam poder gaudir veient els alumnes de l’escola, jugar diferents partits de bàsquet, futbol i handbol. Els equips convidats venien del Castell d’Òdena i el Mowgli. Els nens i nenes van donar-ho tot, per poder ensenyar als pares i mares, tot allò que han après al llarg de tot el curs. Va ser una gran matinal d’Esport.

A més a més, el mateix dissabte va tenir lloc al Xipreret l’última trobada de P5 amb diverses escoles de la comarca, en la qual es van realitzar jocs tradicionals, curses de sacs i el joc de l’aranya entre d’altres.


TEATRE ESCOLAR

A Igualada, cada any, es celebra la Mostra de Teatre Escolar, on enguany han participat els nostres representants, alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària.
El passat dimarts, día 22 de maig, al teatre l’Ateneu, a les 19h, i després de molts assaigs, els alumnes del Dolors Martí vam representar les obres “De camí cap a Oz” i ” I tu, d’on vens?? dirigides per l’Ida Ramon. El guió de la segona obra el van escriure entre tots els alumnes.
Tots els assistents vam gaudir d’una gran tarda.
Moltes felicitats a tots els participants!!


This site is protected by wp-copyrightpro.com