SETMANARI

Benvinguts i benvingudes!!*Resum

Berenars 6è

First Lego League a Igualada

Inici Curs de Català per a nouvinguts

Festival Escacs dia 17 febrer INS Badia i MargaritEl passat divendres, els nens i nenes de sisè van vendre els últims berenars per poder recaptar diners per la seva sortida de final de curs.

Per agraïr la col·laboració tant de l’escola com de les famílies que setmana rere setmana han comprat els berenars, els nens, juntament amb la seva tutora, la Núria Diaz, van elaborar un cartell mostrant el seu agraïment, per la bona acollida que han tingut.

A partir d’aquest divendres els berenars de divendres aniran a càrrec de l’AMPA, a través de la Comissió de Festes.

Els beneficis obtinguts seran per l’organització de la Festa de Fi de Curs de Juny.LA FIRST LEGO LEAGUE, DIUMENGE VINENT A IGUALADA

150 joves participaran en un dels tornejos classificatoris de la iniciativa, que se celebrarà al Campus Universitari del Pla de la Massa

Fundació Scientia juntament amb el Consorci Universitari d’Igualada i l’Ajuntament de la ciutat celebrarà el proper 18 de febrer al Campus Universitari una nova edició del Torneig Classificatori FIRST LEGO League.

FIRST LEGO League és el programa internacional que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys a partir de diferents experiències d’aprenentatge que inspiren a més de 365.000 joves a 90 països de tot el món.

Els 150 joves que participaran al torneig de FIRST LEGO League a Igualada han estat treballant durant més de 10 setmanes en equip per dissenyar, construir i programar un robot, així com desenvolupar un projecte científic que solucioni un problema concret que ells mateixos han identificat. Tots els equips presentaran el dia 18 de febrer les seves propostes de solució, i també demostraran que han integrat els valors FIRST LEGO League, columna fonamental del programa.

FIRST LEGO League el procés és molt més important que el resultat. Es basa en què fan els equips (Projecte científic i Joc de robot) i en com ho fan (Valors FIRSTLEGO League). L’essencial és tot el que els joves descobreixen i aprenen mitjançant   l’experiència. Per això, FIRST LEGO League és molt més que robots!

Us animeu a visitar-ho?, Alumnes de l’escola Dolors Martí participaran!


CURS DE CATALÀ PER A NOUVINGUTS

Si ets nouvingut o nouvinguda i vols començar pel nivell inicial, vine el proper 15 de febrer a les classes de l’escola DOLORS MARTÍ.

Hi hauran classes els dilluns i dijous de 15:30h a 16:30h a la ludoteca fins al 19 d’abril.

Passa’t per l’AMPA a inscriure’t o envia un correu.

ANIMA’T!!!

Si vives en Cataluña y quieres aprender a hablar catalán desde el nivel inicial, ven el próximo 15 de febrero a las clases de la escuela DOLORS MARTÍ.

Las clases serán lunes y jueves de 15:30h a 16:30h en la ludoteca hasta el 17 de abril.

Pásate por el AMPA a inscribirte o envia un correo.

ANIMATE!!!

لكل الوافدين الجدد الراغبين في تعلم اللغة الكطلانية (المستوى الأول) تعلن المدرسة أنه ستبدأ الدروس يوم 15 فبراير.
لمن يهمه الأمر التوجه إلى جمعية آباء وآولياء التلاميذ AMPA Dolors Marti للتسجيل أو عن طريق البريد الإلكتروني .

الحصص ستكون يومي الإثنين والخميس من الساعة 15:30 إلى 16:30 في قاعة ألعاب الأطفال إبتداءا من 15 فبراير إلى غاية 19 أبريل.

تعلم اللغة :
– لكي تكون مُلِمًّا بكل ما يحيط بإبنك.
–  لمساعدته على دراسته.
– لتكون سندا له في مراحل طفولته ومراهقته.
– حتى لا تبقى على الهامش .
– لفهم محيطك الجديد  والتواصل معه.

بادر إلى تعلم لغة أبنائك لتكون أقرب منهم ودائما على تواصل معهم.

Pour les nouveaux candidats qui veulent apprendre la langue catalan (niveau1) l’école vous annonce que les cours débuteront le 15 février. Pour les personnes qui sont intéressées, contactez l’Association AMPA Dolors Marti pour vous inscrire ou par e-mail.

 Apprends le catalan. La langue de tes enfants et de ton avenir.

If you are a newcomer and want to start with the initial level, come next February 15th at the DOLORS MARTÍ school classes.
There will be classes on Mondays and Thursdays  from 3:30 pm to 4:30 pm in the library until April 19.

Go to AMPA to sign up or send an email.

DO IT !!!

You can learn catalan. Your children’s language.

 


Recordeu! Aquest dissabte Festival d’Escacs a INS Badia i Margarit!

 


 

This site is protected by wp-copyrightpro.com