SETMANARI – BONES VACANCES!

Benvinguts i benvingudes!

Un any més acaba el curs escolar i els nostres infants es preparen per les vacances escolars. Com cada any, acomiadem amb un sentiment especial als nostres alumnes de 6è de primària, que deixen l’escola per incorporar-se a l’ESO després de les vacances.

El dia de la festa de final de curs, els alumnes de 6è van celebrar la seva graduació juntament amb els seus familiars i part de l’equip docent de l’escola, que han fet possible que aquests nens i nenes rebin no només una educació, sinó uns valors que els acompanyaran tota la seva vida. Va ser una cerimònia íntima y molt emotiva per tots els que van tenir la sort de ser-hi presents.
Al dia següent van poder gaudir d’ una tarda de discoteca privada i, aquest cap de setmana, han marxat a unes colònies que de ben segur no oblidaran mai. Alumnes de 6è, us desitgem molts d’èxits!


El passat dissabte dia 9 de juny, tota l’escola va acomiadar-se d’aquest any escolar a la festa de final de curs que es va celebrar a la pista de l’escola amb inflables d’aigua i un sopar popular. Enguany la temàtica era Hippie i hi va haver premi a la millor disfressa hippie. Gràcies a tots i fins el curs vinent!

 

BONES VACANCES!

This site is protected by wp-copyrightpro.com