DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 1/4

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem les següents informacions:

AVIS SANT JORDI- 24 ABRIL MATÍ

Com cada any comencem a preparar la festa de Sant Jordi pel proper dia 24 d’abril i, després de la valoració tan exitosa de la festa del curs passat, us demanem que torneu a animar als avis/àvies de casa a col·laborar en l’activitat que hem previst dur a terme al llarg del matí de l’esmentat dia. L’horari serà aproximadament de 9.30h a 11.30h del matí.
Volem fer tallers d’explicar contes a la fresca. L’activitat que us proposem consisteix en preparar-vos un conte d’una durada d’uns 10 minuts per explicar a nens i nenes que poden ser de Primària o d’E. Infantil. Podeu fer servir el recurs que us resulti més còmode.
Ens podeu fer arribar la graella d’inscripció que tenen els tutors/res.

EXPOSICIÓ TRES TOMBS

Del 29 de març fins el dia 13 d’abril podeu visitar l’exposició a la sala de la Biblioteca de Cal Font.
El passat dissabte 30 de març a les 12 del migdia a la Sala de la Biblioteca Central de Cal Font es va fer l’entrega de premis als guanyadors/res . La guanyadora de la modalitat “des de dins” de la nostra escola és la Hidaya Mir de 5è A .Felicitats!

PREINSCRIPCIÓ ALUMNES DE 3 ANYS CURS 2019-2020 I ALUMNES QUE FARAN 1R ESO

Les dates de preinscripció pel proper curs dels/de les alumnes que fan 3 anys l’any 2019 i pels/per les alumnes que el proper curs cursaran 1r ESO serà del 29 de març al 9 d’abril.
Horari Secretaria del 29 de març al 9 d’abril.
Matí 8 a 13:30 h
Tarda Dilluns de 14:45 a 17h
Dimarts, dimecres i dijous de 16 a 17:30 h
PER MÉS INFORMACIÓ http://agora.xtec.cat/esc-dolorsmarti/

MOSTRA

Els/les alumnes d’Infantil aniran a veure l’espectacle “Una poma, un pomer” al Mercantil el dijous dia 4 a la tarda. Els/les alumnes de 1r, 2n aniran a veure l’espectacle “La gran festa” a la Plaça de l’Ajuntament el divendres al matí , els de 3r i 4t l’espectacle “Les 7 diferències” a l’Ateneu el divendres ala tarda, els de 5è l’espectacle “Gri-Gri” al Teatre de l’Aurora al matí. Els/les alumnes 6è aniran a la tarda a l’Ajuntament a veure l’obra “Asteroid”.
Us recomanem gaudir de la Mostra amb els vostres fills/es del 4 al 7 d’abril.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El proper dijous dia 9, dues alumnes de la nostra escola participaran en els quarts de final del certamen de lectura en veu alta al Museu de la Pell en les categories : Grumets Vermells (cicle mitjà de primària), Grumets Verds (cicle superior de primària).
Desitgem molta sort a la Jana Grados de 4tB i a la Bruna Aguilera de 6èA. Aprofitem per felicitar als dos alumnes suplents na Marta Van Daleen de 4tA i Mariona Puig 5èB.

CASAL SETMANA SANTA – 15 AL 18 D’ABRIL

This site is protected by wp-copyrightpro.com