DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 10/6

Benvolgudes famílies

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA, RELIGIÓ (P5), AUTORITZACIÓ INTERNET A L’AULA

Divendres dia 7 de juny els/les vostres fills/es va rebre per part dels/de les tutors/es el full de confirmació de plaça pel proper curs 2019-2020. Reviseu les dades i feu l’actualització en cas de canvis. Recordeu que heu de signar-lo. És important que marqueu la casella adient de confirmació o no confirmació. Aquest full l’heu de retornar degudament signat al tutor/a del vostre fill/a. El termini per lliurar-los és del dilluns dia 10 al divendres dia 14 de juny.
Les famílies dels alumnes que estan a P5 i el proper curs faran 1r de primària haureu de retornar també el full sobre l’opció de la religió.
Les famílies de 4t també rebreu l’autorització per l’ús de serveis i recursos digitals a Internet per treballar a l’aula, ja que els/les vostres fills/es necessitaran una adreça de correu electrònic quan comencin 5è.

BEQUES LLIBRES I MATERIAL

El termini de sol·licitud serà del 6 de juny al 5 de juliol i per tramitar la beca cal demanar cita prèvia trucant a l’Ajuntament 938031950 o bé tramitar-la per internet. Tota la informació sobre el tràmit, així com el model de sol·licitud i altres documents necessaris, la trobareu als següents enllaços: Enllaç informació beques llibres i material L’imprès de sol·licitud us el podeu descarregar de la web o bé el podeu demanar a consergeria.

CANVI DE MENÚ DE MENJADOR

Us comuniquem que per motius organitzatius, el proper divendres 14 de juny, de segon plat en lloc d’hamburguesa de vedella menjarem mandonguilles amb bolets.

HORARI OFICINA AMPA SETMANA INTENSIVA

Dilluns 9h a 9:30h / Dimarts 15h a 15:30h / Dijous 17h a 17:30h

This site is protected by wp-copyrightpro.com