DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 11/2

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem les següents informacions:

PINTEM PATIS

El passat diumenge ens vam trobar al pati de l’escola per tal de pintar nous jocs a infantil. La jornada va ser un èxit, moltes mans i molta il·lusió va ser el fil conductor de la jornada. Volem donar-vos les gràcies per la vostra participació! Aviat farem una altra convocatòria per tal de començar amb el pati de primària.

APILO

Entre tota la comunitat educativa, ja hem aconseguit omplir el primer contenidor Apilo.
Recordeu que hi podeu llençar piles, bateries de diferents aparells i acumuladors. Quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem molts recursos.

MONOGRÀFIC “VIVIM LES MATEMÀTIQUES” DIVENDRES 22 FEBRER TARDA

Aquest curs hem organitzat una activitat diferent per potenciar la relació família- escola.
Al llarg de la setmana del 18 al 22 de febrer, farem activitats diferents relacionades amb les matemàtiques.
El proper divendres 22 de febrer a les 16 hores us convidem a compartir una estona de joc amb els vostres fills/es. Degut a la capacitat de les aules us recomanem l’assistència d’un familiar o com a molt de dues persones.

CARNESTOLTES 2019

Benvolgudes famílies, ja tenim una mostra de la disfressa de bicicleta😜(tindrà dues cares). L’exposarem a la vidriera de l’AMPA que dóna al pati.
Us animem a pintar-la de manera divertida i original, digne d’un carnestoltes de l’escola Dolors Martí.
Quan fem l’entrega, us donarem complements per acabar de fer el muntatge (tira per subjectar la bici, casc , timbre i llum) i us oferirem tota la informació que necessiteu.

Gràcies a tots els participants per la vostra implicació

XOCOLATADA SOLIDÀRIA/POLSERES CANDELA

🔝🔝🔝Enguany tornem a donar suport a l’hospital Sant Joan de Déu 🏥en la seva lluita contra el cancer💪🏼. El proper📌 divendres 15 de febrer, coincidint amb la Xocolatada😋 🍫solidària que celebrarem a l’escola, podreu adquirir la vostra polsera Candela,📿 i d’aquesta manera posar el vostre granet de sorra en la investigació del càncer infantil🧫🧪 Entre tots recolzem aquesta causa, que és la de tots‼

This site is protected by wp-copyrightpro.com