DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 18/2

Benvolgudes famílies, us adjuntem les següents informacions:

MONOGRÀFIC “VIVIM LES MATEMÀTIQUES” DIVENDRES 22 FEBRER TARDA

Us recordem que el proper divendres 22 de febrer a les 16 hores us convidem a compartir una estona de joc amb els vostres fills/es. Degut a la capacitat de les aules us recomanem l’assistència d’un familiar o com a molt de dues persones.

FRUITA

Us comuniquem els dies que els vostres fills/es no hauran de dur esmorzar ja que es menjaran la fruita especificada en el calendari que us fem arribar.

  • DIMECRES 20 DE FEBRER: PLÀTAN
  • DIJOUS 21 DE FEBRER: POMA
  • DIVENDRES 22 DE FEBRER: TARONJA

Segons la maduració de la fruita poden haver-hi canvis

GRAVACIÓ MÚSICA COMPARSA DE CARNAVAL. DIMARTS 19 DE FEBRER A LES 18H

Com ja sabeu les cinc escoles públiques s’han tornat a unir per celebrar la rua de carnaval. Aquest any uns/unes mestres, pares i mares han creat la música original que acompanyarà la comparsa. Dimarts 19 de febrer farem la GRAVACIÓ de la cançó on volem que hi participin cantant els/les ALUMNES DE 3r i 4t. És per aquest motiu que tots els/les que pugueu aneu a l’aula de música del DOLORS MARTÍ a DOS QUARTS DE SIS de la tarda. La gravació comptarà amb la participació d’alumnes de Primària de les altres 4 escoles( Emili Vallès, Gabriel Castellà, Garcia Fossas i Ramon Castelltort) i es preveu que la durada sigui aproximadament de 30 minuts.

CARNESTOLTES 2019

Anem preparant els pinzells i les pintures!!! 🖌🖌👩‍🎨👨🏼‍🎨A partir de dilluns 18 de febrer podeu passar a recollir a les oficines de L’AMPA les bicicletes per pintar-les i decorar-les al vostre gust.😜
Podeu fer servir els materials que volgueu: pintures, gomets, gomaeva, etc. Per que sigui una bicicleta ben xula i sobretot perquè pogueu disfrutar de l’activitat amb els vostres fills.
Ja us anirem informant per recollir la resta de complements.

This site is protected by wp-copyrightpro.com