DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 20/5

Benvolgudes famílies

TEATRE ESCOLAR- 21 de maig

Els/les alumnes d’extraescolars de teatre participaran a la Mostra de Teatre Escolar que organitza l’Ajuntament d’Igualada.
Us convidem a veure les obres “ La Jordina se’n va a Montblanc” i “ Coses que passen al Gobi”, sota la direcció d’Ida Ramon, el proper dimarts a les 7 de la tarda a l’Ateneu Igualadí.

FOTOS GRUPS- DILLUNS 20 MAIG TARDA

El proper dilluns 20 de maig, a la tarda, farem les fotografies de cada classe. Ens agradaria poder comptar amb tots els/les nens i nenes de l’escola per poder tenir un bon record.

TALLERS PATI FESTA PRIMAVERA

Els dies 20, 21 i 22 de maig a l’hora del pati els/les alumnes de primària podran realitzar activitats diverses a l’hort de l’escola.
Per aquesta setmana necessitem que porteu un mitjó vell (desaparellat) i una pedra rodona tipus còdol (de riu). Gràcies!

PROVES CANGUR

Us informem que la Lucia Bajerski de 5è A ha tret una puntuació de 105,75 a les proves cangur i està situada en el lloc 157, la qual té una menció honorífica per estar en 1% de les millors puntuacions de les proves cangur del nivell de 5è de primària. La Mariona Puig de 5è B, està en el 6% amb una puntuació de 101,25 situada en el lloc 299. Moltes felicitats a totes dues!

This site is protected by wp-copyrightpro.com