DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 21/1

Benvolgudes famílies, us adjuntem les següents informacions

FRUITA A L’ESCOLA

Us comuniquem els dies que els vostres fills/es no hauran de dur esmorzar ja que es menjaran la fruita especificada en el calendari que us fem arribar.

MILLOREM I PINTEM ELS NOSTRES PATIS (3 DE FEBRER)

Us animem a participar el proper diumenge dia 3 de febrer al matí a pintar i repintar jocs de diverses zones dels patis de l’escola . Entre tots i totes volem millorar la zona d’esbarjo dels/ de les alumnes de l’escola.
És una activitat oberta a totes les famílies les quals seran les responsables dels seus fills i filles.

CARNESTOLTES (2 de març)🎭🎭

Ja tornem a tenir a tocar el Carnaval! Aquest any, com vam fer l’any passat, les cinc escoles públiques d’Igualada anirem juntes a la rua.
Les comissions de les diferents escoles ja treballem des de fa dies 😅😅 i ara ha arribat l’hora de demanar-vos la vostra participació.
Segur que algun de vosaltres us estareu preguntant… ❓❓❓❓ I perquè tornem a anar junts si ja ho vam fer l’any passat?
Els representants de les diferents escoles vam estar debatent aquesta qüestió i vam decidir tirar endavant aquest projecte un any més, tenint en compte la situació delicada en què es troba l’escola pública a la ciutat (només cinc centres), entenem que és una bona manera de fer-nos presents, de coneixe’ns més i compartir objectius, en definitiva, una oportunitat més per a continuar fent xarxa.
I perquè l’any passat ho vam passar d’allò més bé, perquè considerem que és una manera molt positiva de mostrar la força de l’escola pública, perquè tenim potents reivindicacions que ens afecten a tots i totes i junts som molt més forts.
En definitiva, col·laborar entre nosaltres 🤝🏻🤝🏻és una molt bonica manera de fer xarxa i aprendre plegats.
Aquest any, volem reivindicar els desplaçaments en bicicleta 🚴🏻🚴🏻‍♀d’una manera sana, segura i divertida dels petits i grans de la nostra ciutat.👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧
Us animem a participar a “L’escola pública sobre rodes” 🚴🏻‍♀🚴🏻 i ajudar a mostrar la força de les famílies de les escoles públiques d’Igualada amb una divertida disfressa de bicicleta, que serà de cartó i que haureu de tunejar al vostre gust i acabar de muntar amb els complements que us donarem.
Per fer les inscripcions podeu passar per les oficines de l’AMPA fins al dia 1 de febrer (horari habitual), on haureu d’inscriure cada membre de la família, triar la talla de la samarreta (penseu quin gruix de roba portareu a sota) i efectuar el pagament (8 € per disfressa).

RECORDEU: DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 1 DE FEBRER

This site is protected by wp-copyrightpro.com