DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 25/2

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem les següents informacions:

DIJOUS LLARDER- 28 DE FEBRER

Dijous 28 de febrer és el dijous llarder i, per celebrar-ho tots/es junts/es, al matí sortirem a esmorzar en un indret proper del camí de Can Masarnau. Per tal de treballar aquesta tradició us recomanem que aquest dia els/les nens/es portin un petit entrepà de truita o botifarra, una ampolla petita d’aigua i el xandall de l’escola.

DILLUNS 4 DE MARÇ. DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ

Aprofitem per recordar-vos que el dilluns 4 de març no hi ha escola ja que és un dels dies festius de lliure disposició de les escoles d’Igualada.

APARCAMENT

Us demanaríem que no aparqueu en doble i triple fila ni en llocs no recomanables o no adients. Penseu que pels vostres fills/es això no és un bon exemple. És important que ho comenteu en el vostre entorn ja que de vegades els que porten els nens/es són familiars vostres i també ho han de saber per, entre tots/es, fer un ús correcte de l’aparcament. Gràcies!

POLLS

Us recordem que és molt important que feu la revisió de polls als vostres fills/es. Per aquest motiu degut a que aquest curs en alguns nivells no aconseguim eradicar-los del tot, us fem arribar un enllaç on hi ha informació sobre aquest tema.
És bàsic, com en tot,el vostre suport. Gràcies.

CROS ESCOLAR- DIUMENGE 17 DE MARÇ – ESCOLA DOLORS MARTÍ I BADIA

El diumenge 17 de març torna el Cros a la nostra escola. Animeu-vos a gaudir d’un gran dia! Es poden fer inscripcions a l’oficina de l’AMPA en els horaris oficials fins el dimarts 11 de març.

This site is protected by wp-copyrightpro.com