DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 28/1

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem les següents informacions

CONTENIDOR APILO

Un any més, l’escola participa en el programa de recollida de piles, us convidem a portar totes les piles gastades que genereu a casa vostra. Per aquest motiu rebreu uns petits contenidors per tal d’anar recollint-les. L’escola que més piles recull guanya un premi de 3000 euros, també hi ha un altre premi de 3000 euros pel centre que més piles reculli per alumne/a. Esperem la vostra participació!

MILLOREM I PINTEM ELS NOSTRES PATIS- 3 DE FEBRER

Diumenge dia 3 de febrer a les 10h us esperem a tots i totes per pintar i repintar les zones del pati d’infantil i de primària. També començarem a construir la cuineta pels més petits de l’escola. Per fer més agradable el matí, us proposem que porteu alguna cosa d’esmorzar per compartir amb la resta de famílies. Amb l’ajuda de tots i totes farem del nostre pati un lloc molt més agradable. Us esperem!

ACTIVITATS DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ- 8 DE FEBRER

El 8 de febrer, dia de lliure disposició, l’Ampa ofereix pels alumnes de primària una sortida a la neu (Port del Compte) i pels alumnes d’infantil un matí ple d’activitats divertides a la ludoteca de l’escola. Preu neu: 30€/nen. Horari: 8 a 17h Preu ludoteca: 10€/nen. Horari: 9 a 13h Més informació a l’oficina de l’Ampa

CARNESTOLTES (2 de març)🎭🎭

Ja tornem a tenir a tocar el Carnaval! Aquest any, com vam fer l’any passat, les cinc escoles públiques d’Igualada anirem juntes a la rua.
Les comissions de les diferents escoles ja treballem des de fa dies 😅😅 i ara ha arribat l’hora de demanar-vos la vostra participació.
Segur que algun de vosaltres us estareu preguntant… ❓❓❓❓ I perquè tornem a anar junts si ja ho vam fer l’any passat?
Els representants de les diferents escoles vam estar debatent aquesta qüestió i vam decidir tirar endavant aquest projecte un any més, tenint en compte la situació delicada en què es troba l’escola pública a la ciutat (només cinc centres), entenem que és una bona manera de fer-nos presents, de coneixe’ns més i compartir objectius, en definitiva, una oportunitat més per a continuar fent xarxa.
I perquè l’any passat ho vam passar d’allò més bé, perquè considerem que és una manera molt positiva de mostrar la força de l’escola pública, perquè tenim potents reivindicacions que ens afecten a tots i totes i junts som molt més forts.
En definitiva, col·laborar entre nosaltres 🤝🏻🤝🏻és una molt bonica manera de fer xarxa i aprendre plegats.
Aquest any, volem reivindicar els desplaçaments en bicicleta 🚴🏻🚴🏻‍♀d’una manera sana, segura i divertida dels petits i grans de la nostra ciutat.👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧
Us animem a participar a “L’escola pública sobre rodes” 🚴🏻‍♀🚴🏻 i ajudar a mostrar la força de les famílies de les escoles públiques d’Igualada amb una divertida disfressa de bicicleta, que serà de cartó i que haureu de tunejar al vostre gust i acabar de muntar amb els complements que us donarem.
Per fer les inscripcions podeu passar per les oficines de l’AMPA fins al dia 1 de febrer (horari habitual), on haureu d’inscriure cada membre de la família, triar la talla de la samarreta (penseu quin gruix de roba portareu a sota) i efectuar el pagament (8 € per disfressa).

RECORDEU: DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 1 DE FEBRER

This site is protected by wp-copyrightpro.com