DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 6/5

Benvolgudes famílies

XERRADA- APA QUIN ÀPAT!- 9 DE MAIG A LES 17:15

Xerrada dirigida a les famílies i docents de primària, tenen per objectiu donar a conèixer els beneficis i la importància de la fruita, les hortalisses i la llet dins d’una dieta saludable. A més, durant la xerrada es donaran pautes per introduir aquests aliments en el menú infantil i s’analitzaran els falsos mites sobre el consum de llet i fruita.

CONCURS DE DIBUIXOS MATEMÀTICS

Us informem que l’alumna de 1rB Karla Ortega Garcia ha quedat finalista de la categoria B del 7è concurs de dibuixos matemàtics d’ABEAM, en el qual l’escola hem participat. El proper dia 10 de maig en l’acte final del concurs s’anunciaran les obres finalistes que gaudeixen de menció especial, accèssit i premi. Moltes felicitats Karla i a tots/es els/les alumnes de primària que han participat en l’esmentat concurs.

VALORACIÓ EXTRAESCOLARS AMPA

Des de l’Ampa estem enviant per correu electrònic un seguit d’ enquestes per a valorar les extraescolars. La vostra opinió és molt important per poder millorar i adaptar el servei a les vostres necessitats. Les enquestes us arribaran del correu extraescolarsdm@gmail.com (reviseu si us plau correu spam, per si de cas). Son ràpides de fer i teniu espai per a incloure comentaris.

This site is protected by wp-copyrightpro.com