L’AFA fa 10 anys!

Ahir, dia 21 de gener, l’associació de famílies de la nostra escola va fer 10 anys. Vam començar com a AMPA el 21 de gener del 2010 amb 6 pares voluntaris, abans de començar el curs 2010-2011, que arrencaria amb dos grups d P3, un grup de P4 (amb 17 alumnes), un de P5 i un de segon. En total, 120 alumnes. Va ser aquesta primera junta la que va crear el logo i el disseny del xandall de l’escola.

El primer president de l’associació va ser en Jaume Riba, i després d’ell van venir en Xavi Porta, en David Rodríguez i, finalment, l’actual presidenta, la Judit Henares. Tots ells han treballat de valent amb els diferents equips de junta per aconseguir una escola de qualitat per a tots els alumnes de l’escola. No ens podem deixar de mencionar l’Ana de Dios, que molts de vosaltres coneixereu. L’Ana ha estat a l’associació des del primer dia i, tot i que els seus fills ja no van a l’escola, segueix treballant a l’AFA com a coordinadora.

L’AFA ha invertit molts diners a l’escola durant aquests anys, ja que el centre no tenia prou equipament ni material (com PDI, ordinadors, jocs, pantalles, cadires, equips de música, jocs per al pati, etc.). La primera adquisició per part de la llavors AMPA van ser cubells i pales per al sorral i un matalàs per al gimnàs.

Durant aquests 10 anys, per l’associació hi ha passat molta gent, i tots han posat el seu granet de sorra per fer de l’escola i de la nostra comunitat un lloc millor. Aquesta tasca és totalment altruista i molt més dificultosa del que sembla, però els qui ho fem, ho fem amb ganes i amb la voluntat d’anar sempre cap a millor. L’AFA és de tots els socis i, per això, us convidem a col·laborar-hi en la mesura que us vagi bé, des de formar part de la Junta (amb reunions un cop al mes), fins a participar en alguna comissió, o simplement venir a ajudar-nos en dies puntuals en què necessitem moltes mans. I recordeu que un cop l’any celebrem l’assemblea, que és on es vota tot allò que decidim com a associació. Qualsevol ajuda és benvinguda!

I per molts anys més!

Reunió de junta el setembre del 2019

This site is protected by wp-copyrightpro.com