Sortida i activitats 24 de febrer

Sortida a la neu P5 – 1r

El dilluns 24 de febrer del 2020 la nostra escola, com totes les escoles d’Igualada, tindrà festa de lliure disposició. Per aquest motiu, l’AFA i Anima’ns Grup organitzarà una activitat a la neu conjuntament amb altres escoles d’Igualada.

L’activitat serà per al darrer curs d’educació infantil i educació primària (p5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è).

Descobriran una àrea d’activitats única a la neu. Durant dues hores, podran gaudir d’una zona pensada per divertir-se, riure i compartir amb els companys/es. Una cinta transportadora els puja i ells només han de baixar amb un trineu o un tubby per la neu. A la mateixa zona també hi trobaran llits elàstics i gronxadors. Diversió assegurada!

Horaris:

8:15 – Sortida des de la parada del bus de l’escola.

10:00 – Arribada i esmorzar

11:00 – 13:00 Activitat a la neu (baixada amb trineu i tubby)

13:30 – 15:00 Dinar i estona lliure

15:00 – Tornada cap a l’escola

17:00 – Arribada

Cal prendre: Esmorzar i dinar, roba d’esquí (pantalons, anorac, guants, mitjons gruixuts i calçat adequat), ulleres de sol i crema protectora per la cara i/o els llavis. És aconsellable portar roba de recanvi.

Preu de l’activitat: 33€. Inclou: transport, monitors acompanyants, lloguer de material (casc, trineu i tubby ), entrada a la pista d’esquí i assegurança.

Per portar a terme la sortida es necessitarà un mínim de nens/es inscrits. S’avisarà a les famílies afectades si la sortida queda anul·lada. També us volem informar que aquest dia NO hi haurà activitats extraescolars.

Cal fer el pagament i deixar aquesta butlleta emplenada i signada a l’AFA abans del divendres 14 de febrer del 2020.

P3 i P4

Els nens de P3 i de P4 que ho vulguin, podran passar el dia a l’escola fent diverses activitats (tallers, cançons i jocs adaptats segons edats, tot de la temàtica del Carnestoltes).

Horaris: de 9 h a 17 h .

Preu: 15 €.

Cal portar: esmorzar, roba còmoda, calçat esportiu i dinar.

Cal fer el pagament i deixar aquesta butlleta emplenada i signada a l’AFA abans del divendres 14 de febrer del 2020.

Per portar a terme la sortida i les activitats de P3 i P4 es necessitarà un mínim de nens/es inscrits. S’avisarà a les famílies afectades si la sortida queda anul·lada. També us volem informar que aquest dia NO hi haurà activitats extraescolars ni servei d’acollida.

Les butlletes per a la sortida a la neu i per a les activitats de P3 i P4 a l’escola són diferents i cal entregar-les degudament emplenades segons l’activitat que farà cada infant.

This site is protected by wp-copyrightpro.com