Canvi de proveïdor de roba

Benvolgudes famílies,

Per diversos motius ens hem vist obligats a deixar la botiga a través de la qual veníem les bates i xandalls de l’escola (Marve Moda, al carrer Masquefa). Així que us volíem comunicar que des d’ara fins a finals del curs vinent, 2021/22, serà l’AFA qui s’encarregarà de la venda directa d’aquests productes. Volem subratllar que es tracta d’una situació temporal i que pot ser que hi vagi havent canvis a mesura que posem aquest procediment en pràctica. En tot cas, us demanem disculpes si aquest canvi us ocasiona cap inconvenient.

Així, doncs, a partir d’ara aquest serà el funcionament en cas que vulgueu comprar el xandall o la bata de l’escola:

  1. Les vendes es faran per encàrrec un cop cada trimestre. Llançarem una crida pel grup de delegats i pel web amb antelació perquè tingueu temps de fer la comanda.
  2. Habilitarem un enllaç a la botiga del web de l’AFA, des d’on podreu encarregar la roba que necessiteu, i després haureu de fer un pagament per transferència (s’haurà d’enviar el resguard per correu electrònic a roba@afadolorsmarti.cat ). En cas de tenir problemes o de no poder accedir a Internet, les famílies poden demanar hora a l’oficina de l’AFA perquè els ajudem. Està previst habilitar pagaments directament des del web, però ara mateix encara no està disponible.
  3. Quan arribi la comanda, la podreu recollir a l’escola els dies i hores acordats.
  4. S’ha de tenir en compte que, a nivell d’escola, s’ha de demanar un nombre mínim d’unitats per talla per poder fer l’enviament i que pot ser que, per les talles que demaneu, no es pugui fer la comanda fins al trimestre següent. És per això que demanem el màxim de previsió possible.

Aquí teniu el llistat de preus:

Preu socisPreu no socis
Pantalons llargs + samarreta màniga llarga35,90 €41,90 €
Samarreta màniga llarga9,10 €15,10 €
Samarreta màniga curta8,40 €14,40 €
Pantalons curts8,50 €14,50 €
Bata15 €22 € 
Xandall complet (estiu i hivern)61 €67 €

Ja per acabar, us volíem informar que avui llancem la primera comanda. Des d’avui fins al 30 d’abril a les 00:00 podeu fer comandes de samarretes de màniga curta i de pantalons curts. Recordeu que la pròxima comanda ja no serà fins al juny (per poder disposar de la roba al setembre). La podeu fer aquí: https://afadolorsmarti.cat/comandes-de-roba.

També tenim xandalls d’hivern i bates en estoc. Ens podeu escriure a roba@afadolorsmarti.cat indicant el nom i la talla de l’infant i us confirmarem si ens en queden.

This site is protected by wp-copyrightpro.com