Informació curs 2021/22

Benvolgudes famílies,

A continuació us presentem tot el que us cal saber per començar el curs vinent pel que fa als serveis que ofereix l’AFA de l’escola. Aquest curs hi haurà diversos canvis, així que us agrairem que us ho llegiu atentament i, si us queda cap dubte, us poseu en contacte amb nosaltres.

LA TPV ESCOLA

Aquest curs comencem la implantació d’una nova eina a nivell d’escola, la TPV. Es tracta d’un web/aplicació per gestionar pagaments i inscripcions. En el cas de l’AFA, s’hi faran les inscripcions a l’AFA, les compres de la roba i dels tiquets esporàdics de la ludoteca i acollida matinal. L’escola us enviarà les credencials i us ajudarà a entendre’n el funcionament (l’AFA NO gestiona els usuaris i contrasenyes. Si teniu dubtes al respecte, contacteu amb l’escola).

Enllaç al web de la TPV

Baixa l’app de la TPV

ASSOCIAR-SE A L’AFA

Per fer qualsevol activitat gestionada per l’AFA (extraescolars, acollida, tallers, etc.), cal ser soci. A més, quan us hi associeu, aconseguiu rebaixes en la roba i els llibres.

El preu de la quota de l’AFA és de 27,55 € per famílies amb 1 infant, 32,65 € amb 2 infants, 37,76 € amb 3 infants i 42 € amb 4 infants, assegurança inclosa.

La inscripció i pagament es fa a través de la TPV. Aneu a Pagaments i allà trobareu l’import a pagar segons el nombre d’infants. Recordeu que heu de signar digitalment el document de drets d’imatge que trobareu a Missatges dins la TPV.

És MOLT important que us doneu d’alta a l’AFA abans de fer els pagaments de llibres i roba si voleu rebre els descomptes pertinents.

COMPRA DE LA ROBA

Entre l‘1 i el 18 de juliol podreu encarregar les bates i xandalls de l’escola a través de la TPV. Hi ha d’haver una comanda mínima de la mateixa talla per poder tirar endavant la compra. Un cop tinguem la roba a l’oficina, a principi de curs, ens posarem en contacte amb vosaltres per entregar-vos la comanda.

Per fer la comanda a través de la TPV, aneu a Compres > Articles > Roba.

Recordeu que, per poder rebre els descomptes per als membres de l’AFA, primer us heu de donar d’alta a l’AFA (a través de la TPV).

EXTRAESCOLARS I LUDOTECA/ACOLLIDA

Aquí trobareu tota la informació de les activitats per al curs vinent, les inscripcions i la normativa. Com ja sabeu, les extraescolars es gestionen a través de l’empresa Anima’ns, i aquest any les inscripcions i les baixes es faran a través de la seva plataforma.

Per poder apuntar-vos a extraescolars cal que la família sigui sòcia de l’AFA i que signeu el document de drets d’imatge que trobareu a la TPV.

En el cas de l’acollida matinal/ludoteca, si inscriviu els infants per fer-ne un ús habitual, ho heu de fer a través de la plataforma d’Anima’ns, com qualsevol altra extraescolar. Si necessiteu tiquets de manera esporàdica, a partir del setembre es trauran a través de la TPV.

MENJADOR

L’empresa que continuarà gestionant el menjador a principi de curs és Eurest. Per fer la inscripció, sigui per a infants que en faran un ús habitual o esporàdic, s’ha de:

A principi de curs, entregueu-ho tot a l’AFA (oficina o bústia de l’entrada de l’escola). En cas de voler fer un ús esporàdic del menjador un cop començat el curs, entregueu tota la documentació al tutor del vostre fill/a.

LLIBRES, AGENDA, FLAUTA

El 15 de juliol va finalitzar la data per comprar els llibres pel curs que ve. Durant els primers dies de curs, l’alumnat rebrà els llibres a l’aula directament.

Per les famílies que no hàgiu comprat els llibres dins de termini, s’ha obert un nou període fins el 15 de setembre. En aquest cas però, els llibres no arribaran a l’alumnat fins la primera setmana d’octubre.

Els llibres (i l’agenda i flauta, si escau), es poden comprar per la TPV (allà també podreu consultar el llistat i els preus). Les famílies de 1r a 5è que comprin tots els llibres a través de la TPV tindran l’agenda gratuïta. A l’alumnat de 6è també se’ls hi farà arribar l’agenda gratuïtament. Les famílies de 3r que comprin tots els llibres a través de la TPV tindran la flauta gratuïta.

Per comprar els llibres a través de la TPV, aneu a Compres > Articles > Packs llibres (si voleu comprar TOTS els llibres del curs i rebre l’agenda i/o flauta gratis) o a Compres > Articles > Llibres/Agenda si només voleu comprar un llibre concret o només l’agenda.

Recordeu que, per poder rebre els descomptes per als membres de l’AFA, primer us heu de donar d’alta a l’AFA (a través de la TPV).

Incidències TPV
S’està tramitant la devolució dels diners a:
– Les famílies de 6è que heu comprat l’agenda
– Les famílies que per error s’ha cobrat dues vegades la comanda
Per qualsevol incidència del TPV podeu enviar un correu a tresoreria@afadolorsmarti.cat

Per qualsevol altra aclariment, també ens podeu contactar a info@afadolorsmarti.cat o via WhatsApp (no trucades) al 693725907.

This site is protected by wp-copyrightpro.com