Sortida Tions 2021

Benvolgudes famílies,

Al final hem pogut tirar endavant la sortida de Tions d’enguany! Tindrà lloc el pròxim diumenge, 12 de desembre a les 10:00. Quedarem davant de l’escola i anirem tots junts caminant fins a Can Masarnau. Allà buscarem els tions (recordeu que són de mida petita) i esmorzarem tots plegats.

Agrairem molt que les famílies que tingueu tions d’altres anys i vulgueu tornar a fer la sortida ens porteu els tions a l’oficina de l’AFA abans del 19 de novembre i que hi poseu el nom del nen en un paper perquè així torni a trobar el mateix Tió (no cal demanar hora per a l’oficina).

El preu és de 2 euros en general i d’1 euro en cas que torneu el Tió de l’AFA i el puguem aprofitar. El preu inclou la sortida, el Tió que trobareu i un número per al sorteig d’una panera nadalenca. No inclou l’esmorzar, que cadascú s’ha de portar (i, si ho voleu, alguna manta per seure).

Important:

  • Les inscripcions seran per TPV des d’avui fins al 30 de novembre.
  • Per fer l’activitat és obligatori ser soci de l’AFA. Si no sou socis, no us sortirà l’opció per la TPV. Us podeu fer socis des de la TPV i, després, comprar el tiquet.
  • Heu de comprar cada tiquet des de l’usuari de la TPV de cada infant que s’hi apunti, és per això que veureu que només podeu comprar un tiquet per alumne.

Moltes gràcies!

This site is protected by wp-copyrightpro.com