Blog

Informació curs 2022/23

Informació curs 2022/23

Benvolgudes famílies,

A continuació us presentem tot el que us cal saber per començar el curs vinent pel que fa als serveis que ofereix l’AFA de l’escola. Aquest curs hi haurà diversos canvis, així que us agrairem que us ho llegiu atentament i, si us queda cap dubte, us poseu en contacte amb nosaltres.

ASSOCIAR-SE A L’AFA

Per fer qualsevol activitat gestionada per l’AFA (compra de roba, extraescolars, acollida, tallers, etc.), cal ser soci. A més, quan us hi associeu, aconseguiu rebaixes en la roba i els llibres.

El preu de la quota de l’AFA és de 27,55 € per famílies amb 1 infant, 32,65 € amb 2 infants, 37,76 € amb 3 infants i 42 € amb 4 infants, assegurança inclosa.

La inscripció i pagament es fa a través del TPV. Aneu a Pagaments i allà trobareu l’import a pagar segons el nombre d’infants. Recordeu que heu de signar digitalment el document de drets d’imatge que trobareu a Missatges dins la TPV.

És MOLT important que us doneu d’alta a l’AFA abans de fer els pagaments de llibres i roba si voleu rebre els descomptes pertinents.

En el cas de les famílies que amb germans que encara no s’han inscrit a I3 i que vulgueu pagar la quota ara per a poder rebre el descompte per als xandalls, ara pagareu per als germans ja inscrits a l’escola i, un cop formalitzada la inscripció, pagareu la diferència pendent.

COMPRA DE LA ROBA

Entre el 7 i el 12 de juny les famílies podran fer la comanda de roba pel TPV Escola. Recordem que aquest any hem canviat el disseny del xandall. A continuació teniu imatges de com quedarà i tota la mida de talles (que també podreu consultar directament al TPV).

Recordeu que, si voleu els descomptes com a socis de l’AFA, primer haureu de pagar la quota de socis.

Famílies d’I3: tindreu roba de talla petitaen estoc per comprar de cara al setembre.

Preus:

PREU NO SOCISPREU SOCIS AFA
SAMARRETA M/C17,69 €14,69 €
PANTALONS CURTS17,80 €14,80 €
DESSUADORA26,16 €23,16 €
PANTALONS LLARGS21,27 €18,27 €
BATA23,00 €20,00 €

També tenim talles per a adults.


EXTRAESCOLARS

Trobareu tota la informació relacionada amb les extraescolars aquí.

ACOLLIDA

Alumnes fixos: inscripció pel portal d’Escola Oberta de l’empresa Anima’ns.

Alumnes esporàdics: tiquets per TPV (ja no es trauran els tiquets pel Banc Sabadell. S’acceptaran els tiquets que ja tingueu a casa). Aquí us expliquem com fer-ho.

Preus alumnes esporàdics (tiquets per TPV): 30 min – 2 € | 1 h – 3 € | 1,5 h – 4,50 €

MENJADOR

L’empresa que gestionarà el menjador a partir del curs vinent és 7 i tria. Des de l’escola, ens informaran de tot el canvi d’empresa en breu. Les inscripcions es faran a través de la seva plataforma. El preu serà el següent:

Alumnes fixos (fix és a partir d’un dia fix a la setmana): 6,54 €

Alumnes esporàdics: 7,19 €

LLIBRES, AGENDES, FLAUTA

El pagament dels llibres es fa a través del TPV, a la secció de pagaments.

Condicions:

  • És un preu únic per al pack de llibres que pertoca a l’infant per curs i que ja inclou tots els llibres que necessitarà + agenda + flauta (si correspon).
  • En cas de comprar els llibres fora del termini (del 22 de juny al 9 de juliol), es cobrarà un recàrrec de 5 €.
  • En cas de no comprar els llibres per TPV, les famílies els hauran de comprar pel seu compte.
  • Els llibres es recolliran a l’AFA un cop ens arribin. Us informarem de les dates més endavant.

This site is protected by wp-copyrightpro.com