ESCOLA OBERTA

Extraescolars 2023/24

L'AFA de l'escola i Anima'ns Grup presentem la proposta de l’Escola Oberta, una oferta d'activitats esportives, lúdiques i artístiques en horari no lectiu que donen continuïtat al projecte educatiu de l'escola, a fi que els nens puguin aprendre i divertir-se.

Ja tenim aquí les activitats extraescolars per al curs 2023/24

L’AFA de l’escola i Anima’ns Grup us fem arribar la proposta de l’Escola Oberta en la qual hi podreu conèixer l’oferta d’activitat esportives, lúdiques i artístiques que oferim en horari no lectiu, però si que seguint el Projecte Educatiu del Centre.

La nostra és una proposta que entenem que ha d’anar amb consonància amb l’activitat que es desenvolupa al centre educatiu. Per això, pretenem donar una continuïtat al projecte educatiu de l’escola i que els nens i les nenes puguin aprendre i divertir-se.

Organitzem una proposta transversal que pugui facilitar la conciliació familiar. Per això procurem que a la proposta hi hagi activitats matinals, al migdia i a la tarda, si s’escau.

En relació amb els professionals que desenvoluparan les activitats. Tenim personal de tots els perfils: professionals amb una experiència acreditada i professionals amb titulacions concretes. La formació contínua és constant a la nostra empresa perquè tinguem uns professionals ben actualitzats i entregats a l’atenció dels infants i joves.

Objectius

Qualitat

Oferir una oferta educativa de qualitat en el temps de lleure i en horari no lectiu.

Conciliació

Disposar d’una proposta que ajudi a la conciliació familiar.

Projecte d'escola

Treballar en objectius compartits segons marca el Projecte Educatiu de l’Escola.

Representació

Fomentar la participació i representació de l’escola en les activitats comarcals i municipals.

Comunicació

Mantenir una comunicació fluïda entre totes i tots per millorar cada dia les nostres propostes.

Com funciona l'Escola oberta?

Inscripcions

Les inscripcions seran des del dia 1 de Juliol i fins el 18 de Juliol, a través de app.escolaoberta.com, on us haureu de registrar per poder-vos donar d’alta.
- Si no s'arriba al mínim d’inscrits, se us comunicarà per correu electrònic (doneu una ullada al correu brossa).
- Si un grup s'omple, es farà una llista d’espera. Ens reservem el dret a suprimir una activitat que no tingui el nombre mínim d’inscrits.
- Si queden places lliures en una activitat, us podeu seguir apuntant durant el curs.
- A partir del mes de gener, hi haurà la possibilitat d’apuntar-se a Natació.

Pagaments

Els pagaments de les activitats es faran mitjançant rebuts mensuals, que es cobraran al llarg dels 10 primers dies del mes.
En cas de retorn del rebut domiciliat, s’aplicarà el càrrec de les comissions, que es de 5 €.
Les quotes són senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat. No es cobra per dies, excepte acollida esporàdica

Requisits per apuntar-s'hi

Cal ser soci de l’AFA i estar al corrent del rebut per tal de tenir dret a les activitats que organitza l'AFA. Les famílies que tinguin deutes pendents cal que es posin al corrent dels pagaments per poder continuar gaudint del servei. Heu de signar el document de Drets d'Imatge que trobareu a la TPV.

Donar-se de baixa

En cas de voler donar-vos de baixa, cal fer-ho 10 dies abans d'acabar el mes del pagament. En cas contrari, no retornarem els diners. La baixa d’una activitat sempre s’ha de fer per la plataforma d'Anima'ns.
En el cas, que les activitats s’hagin de paralitzar per força major, o confinament, no es retornarà la quota mensual.

NORMES DE FUNCIONAMENT DE L’ESCOLA OBERTA I LA LUDOTECA

 • Es prega puntualitat en la recollida de l’alumnat a fi de respectar l’horari de l’activitat i la sortida dels monitors.
 • En finalitzar les activitats, els i les alumnes sortiran per la porta principal d’entrada a l’escola.
 • Cal comunicar prèviament al centre l’absència de l’extraescolar avisant el tutor o per correu electrònic.
 • Els monitors passaran llista a través de la nostra plataforma ExtraescolarsAPP, a través del seu dispositiu mòbil.
 • Cal respectar el material utilitzat en les activitats.
 • Cal respectar en tot moment els monitors/es, companys/es i la resta de personal del centre.
 • No es poden menjar xiclets ni llaminadures.
 • No es poden utilitzar telèfons mòbils mentre dura l’activitat ni portar objectes de valor. L’organització no se’n fa responsable.
 • A les activitats de tarda es berenarà a la finalització de les mateixes.
 • Les activitats són a porta tancada. Preguem que ho respecteu per al bon funcionament de l’activitat.
 • Per a participar de les activitats esportives de l’escola, és obligatori anar amb tot l’equipament oficial del centre. No es poden portar els pantalons, samarreta i/o xandall que no siguin de l’escola.
 • En cas d’haver d’escollir els dorsals s’haurà de concretar amb l’entrenador/a. Generalment sempre s’ha fet si el teu fill/a és nascut/a any parell, nombre parell, si ho és any senar, nombre senar.
 • En el cas d’esportistes d’equips amb competició, si es produeix una absència reiterada i injustificada que perjudiqui el funcionament de la resta de l’equip, es preveu la baixa.
 • En cas de lesió o accident durant l’activitat tenim cobertura, però cal posar-se en contacte amb el responsable de l’activitat. En cas d’emergència vital, les mútues ho cobreixen tot, però si no és vital sempre cal seguir el procediment que us farem saber.
 • En cas de no fer activitats extraescolars esportives i voler tramitar la llicència per participar de les activitats que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia, cal que us poseu en contacte amb l’organització i us la tramitarem previ pagament de 17 €.
 • Es lliuraran dos informes anuals de cada alumne per activitat per tal que la família pugui conèixer l’evolució del seu fill/a.
 • Es farà activitat anual de portes obertes a les famílies per totes aquelles extraescolars que ho requereixin sempre que la situació sanitària ho permeti.
 • En cas de condicionants meteorològics o activitats puntuals que se celebrin a l’escola, l’AFA es reserva el dret de reubicar l’activitat en un espai diferent de l’habitual, o fins i tot suspendre l’activitat.
 • L’AFA disposa d’un protocol d’incidències per les activitats extraescolars seguint la mateixa línia que l’escola i el menjador. El podreu trobar a la web de l’AFA.
 • Per qualsevol activitat extraordinària que es pugui dur a terme fora del centre (partits de jocs escolars, actuacions al Saló de la infància…), seran d’igual aplicació les normes generals de funcionament.
 • Al final de curs es valorarà organitzar una activitat de Cloenda extraescolars compartida amb la resta o per cada activitat.
 • Per tal d’agilitzar la comunicació, procurem que pugueu tenir grups de difusió per compartir-vos la informació amb els/les
  monitors.

Passos a seguir per a fer la inscripció als extraescolars:

1⃣ Entrar a escolaoberta.com
2⃣ Registrar-se al web
3⃣ Iniciar sessió amb el vostre correu i contrasenya
4⃣ Anar a GESTIÓ DE LA FAMÍLIA i clicar a AFEGIR ALUMNE
5⃣ Anar a INSCRIPCIONS, clicar a NOVA INSCRIPCIÓ i omplir les dades demanades
6⃣ Esperar la confirmació de la inscripció

Us deixem un VÍDEO-TUTORIAL per tal que pugueu anar seguint els diferents passos.
https://youtu.be/UEOwO7BcAW8

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes o aclariments a:

educacioiesport@animans.cat
extraescolars@afadolorsmarti.cat

This site is protected by wp-copyrightpro.com