Escola oberta

ESCOLA OBERTA

Extraescolars 2022/23

L'AFA de l'escola i Anima'ns Grup presentem la proposta de l’Escola Oberta, una oferta d'activitats esportives, lúdiques i artístiques en horari no lectiu que donen continuïtat al projecte educatiu de l'escola, a fi que els nens puguin aprendre i divertir-se.

Ja tenim aquí les activitats extraescolars per al curs 2022/23

L’AFA de l’escola i Anima’ns Grup us fem arribar la proposta de l’Escola Oberta en la qual hi podreu conèixer l’oferta d’activitat esportives, lúdiques i artístiques que oferim en horari no lectiu, però si que seguint el Projecte Educatiu del Centre.

La nostra és una proposta que entenem que ha d’anar amb consonància amb l’activitat que es desenvolupa al centre educatiu. Per això, pretenem donar una continuïtat al projecte educatiu de l’escola i que els nens i les nenes puguin aprendre i divertir-se.

Organitzem una proposta transversal que pugui facilitar la conciliació familiar. Per això procurem que a la proposta hi hagi activitats matinals, al migdia i a la tarda, si s’escau.

En relació amb els professionals que desenvoluparan les activitats. Tenim personal de tots els perfils: professionals amb una experiència acreditada i professionals amb titulacions concretes. La formació contínua és constant a la nostra empresa perquè tinguem uns professionals ben actualitzats i entregats a l’atenció dels infants i joves.

Objectius

Qualitat

Oferir una oferta educativa de qualitat en el temps de lleure i en horari no lectiu.

Conciliació

Disposar d’una proposta que ajudi a la conciliació familiar.

Projecte d'escola

Treballar en objectius compartits segons marca el Projecte Educatiu de l’Escola.

Representació

Fomentar la participació i representació de l’escola en les activitats comarcals i municipals.

Comunicació

Mantenir una comunicació fluïda entre totes i tots per millorar cada dia les nostres propostes.

Com funciona l'Escola oberta?

Inscripcions

El procés d’inscripció serà del 7 al 25 de juliol per garantir els millors professionals per a cada activitat. Aquest any es farà a través de la plataforma d'Anima'ns.
- Si no s'arriba al mínim d’inscrits, se us comunicarà per correu electrònic (doneu una ullada al correu brossa).
- Si un grup s'omple, es farà una llista d’espera. Ens reservem el dret a suprimir una activitat que no tingui el nombre mínim d’inscrits.
- Si queden places lliures en una activitat, us podeu seguir apuntant durant el curs.

Pagaments

Els pagaments de les activitats es faran mitjançant rebuts mensuals, que es cobraran al llarg dels 10 primers dies del mes.
En cas de retorn del rebut domiciliat, s’aplicarà el càrrec de les comissions, que es de 5 €.
Les quotes són senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat. No es cobra per dies, excepte acollida esporàdica

Requisits per apuntar-s'hi

Cal ser soci de l’AFA i estar al corrent del rebut per tal de tenir dret a les activitats que organitza l'AFA. Les famílies que tinguin deutes pendents cal que es posin al corrent dels pagaments per poder continuar gaudint del servei. Heu de signar el document de Drets d'Imatge que trobareu a la TPV.

Donar-se de baixa

En cas de voler donar-vos de baixa, cal fer-ho 10 dies abans d'acabar el mes del pagament. En cas contrari, no retornarem els diners. La baixa d’una activitat sempre s’ha de fer per la plataforma d'Anima'ns.

ACTIVITATS 2021/22

ACOLLIDA - LUDOTECA

Cada dia de 7:30 a 9, de 12:30 a 13:30 i de 16:30 a 17:30 (tots els dies lectius del curs)
De P3 a 6è de primària.

Espai amb activitats dirigides i joc lliure que pretén que els alumnes aprenguin a gestionar el seu temps d’oci, fomentar una visió diferent de l’activitat lúdica i la joguina i afavorir la comunicació de l’infant amb altres infants d’edats diferents.

 • 5 dies setmana 1h 30’. – 34€ // 5 dies. 1h. – 27€ // 5 dies setmana. 30’ – 23€
 • 4 dies. 1h. – 24€
 • 3 dies 1h. – 21€
 • 2 dies. 1h. – 16€
 • 1 dia. 1h. – 12€
 • Esporàdic 1h. – 3€/dia

Els preus (no esporàdics) són bimensuals.

Inscripcions: fixos a través de la plataforma d’Anima’ns. Tiquets esporàdics a través de la TPV.

ESPORTIVES I DE MOVIMENT

L’activitat serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir de la pràctica psicomotriu. Una activitat sana i divertida on l’alumne treballarà a partir d’activitats lúdiques i on aconseguirà objectius com: afavorir el desenvolupament de l’infant, descobrir, conèixer i controlar progressivament el propi cos i utilitzar i manipular els espais i materials que té al seu abast d’acord amb les seves necessitats.

PREU MENSUAL: 15€ un dia 24€ dos dies

La proposta és incloure els esports que siguin d’interès per als infants i també poder practicar algun esport minoritari, com ara el bàsquet, el voleibol, el tennis taula,  bàdminton, el spiribol, el voleibol o l’hoquei.

 

PREU MENSUAL: 15 € 1 DIA | 24 € 2 DIES

Ballem pretén ser l’opció de dansa per als més petits. Es busca que els infants experimentin amb el seu cos i gaudeixin amb diferents músiques, aprenent passos variats de diversos tipus de ball.

PREU MENSUAL: 15 €

Activitat que anem a fer a la piscina de les Comes amb monitors del Patronat d’esports. L’activitat comença i acaba a l’escola. El desplaçament es fa amb autobús. Els monitors de les Comes organitzen els grups per nivell i decideixen els canvis que creuen oportuns. Els nens i nenes han de portar tovallola, banyador, casquet de bany i xancletes. Tota la roba i calçat ha d’estar degudament marcat. No es podrà berenar abans de l’activitat. Per qüestions de temps no hi haurà dutxa ni es podrà berenar després de l’activitat. Es demana que els nens i nenes portin roba còmode que els faciliti l’autonomia a l’hora de canviar-se al vestidor.

PREU MENSUAL: 30 €

Aquesta activitat té per objectiu introduir als infants en el món dels esports, ja siguin individuals o per equips. Mitjançant el joc i la pràctica d’esports concrets i adaptats a les seves necessitats l’infant anirà aprenent els valors que transmet l’esport.

PREU MENSUAL:  

1r i 2n. 2 dies + partit. 24€ (possibilitat 1 dia + partit 19€)

3r a 6è. 2 dies + partit. 27€ (possibilitat 1 dia + partit 22€)

En cas de participar als Jocs Escolars, la quota amb la inscripció de l’equip és de 18€.  La roba es compra a part.

Consisteix en una activitat sana i divertida on l’alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. 

PREU MENSUAL: 15 €

El taekwondo és una art marcial d’origen coreà. Destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món. Es tracta d’una art marcial de tradició antiga, però que s’ha adaptat als temps moderns.

PREU MENSUAL: 18 €

Els escacs son un esport alhora que un joc, per tant ens permet transmetre els valors d’un i de l’altre. Com a esport els alumnes aprendran a respectar les normes, a competir, a guanyar i a perdre. Com a joc incorporem la vessant lúdica.

PREU MENSUAL: 15 €

El futbol sala, futsala o futsal és un esport practicat entre dos equips de cinc jugadors que deriva del futbol -que és la base del joc- on s’apliquen aspectes d’altres esports.

PREU MENSUAL: 15 €

ARTÍSTIQUES I CREATIVES

Treballem un conte, tot fent una activitat, una manualitat, un ball, expressió corporal…

PREU MENSUAL: 15 €

En aquesta activitat es treballaran diverses tècniques amb diferents materials, potenciant el gust per l’expressió, la creativitat, la reflexió i l’afany de superació. L’objectiu de l’activitat és trobar en aquesta activitat un marc de representació d’allò que ells volen expressar sense paraules. A través de l’expressió artística fomentem la creativitat, eduquem per crear aficions i descobrim habilitats i destreses.

PREU MENSUAL: 15 €

Explorar mitjançant la disciplina del dibuix aspectes com la imaginació, les emocions, la creativitat.  Això  sense oblidar la part tècnica: aplicar colors, textures, llums, ombres. Aprendrem a treballar i cooperar en equip, incentivar la tolerància i aprendre a gestionar la frustració, ja que és més important el procés que el resultat final.

PREU MENSUAL: 15 €

Comencem a introduir-nos en el món del teatre treballant aspectes tan importants com l’expressivitat, la representació de les emocions i la superació de la vergonya, entre d’altres. Completarem la formació amb aspectes tècnics com la il·luminació, el so, el vestuari i  l’attrezzo. Els alumnes preparen una obra de teatre que serà representada al mes de maig.

PREU MENSUAL: 15 €

TECNOLOGIA

En aquesta activitat extraescolar ciència i creativitat s’uneixen per dissenyar un prototip. Projectes amb WEDO, MINDSTORM, i també Arduino i màquines simples. Enginy en essència.

PREU MENSUAL: 29 €

ANGLÈS

Activitat en anglès on es pretén treballar continguts bàsics a través del joc, d’una manera lúdica i divertida. Imprescindible l’assistència les dues hores (P4 i P5). Seguirem treballant amb professors de l’acadèmia Partner-Solution.biz, S.C.P.

PREU MENSUAL: 28 €

Activitat de treball de la llengua anglesa que permetrà, en format reduït, reforçar i ampliar els continguts treballats a la classe, sobretot l’expressió i la comprensió oral. Seguirem treballant amb professors de l’acadèmia Partner-Solution.biz, S.C.P.

PREU MENSUAL: 28 €

Us animem a presentar propostes del vostre interès. Si arribem a un grup mínim, es pot organitzar: per exemple anglès, running, futbol, coral, patinatge...

PROPOSTA D'HORARIS 2022/23

NORMES DE FUNCIONAMENT DE L’ESCOLA OBERTA I LA LUDOTECA

 • Es prega puntualitat en la recollida de l’alumnat a fi de respectar l’horari de l’activitat i la sortida dels monitors.
 • En finalitzar les activitats, els i les alumnes sortiran per la porta principal d’entrada a l’escola.
 • Cal comunicar prèviament al centre l’absència de l’extraescolar avisant el tutor o per correu electrònic.
 • Els monitors passaran llista a través de la nostra plataforma ExtraescolarsAPP, a través del seu dispositiu mòbil.
 • Cal respectar el material utilitzat en les activitats.
 • Cal respectar en tot moment els monitors/es, companys/es i la resta de personal del centre.
 • No es poden menjar xiclets ni llaminadures.
 • No es poden utilitzar telèfons mòbils mentre dura l’activitat ni portar objectes de valor. L’organització no se’n fa responsable.
 • A les activitats de tarda es berenarà a la finalització de les mateixes.
 • Les activitats són a porta tancada. Preguem que ho respecteu per al bon funcionament de l’activitat.
 • Per a participar de les activitats esportives de l’escola, és obligatori anar amb tot l’equipament oficial del centre. No es poden portar els pantalons, samarreta i/o xandall que no siguin de l’escola.
 • En cas d’haver d’escollir els dorsals s’haurà de concretar amb l’entrenador/a. Generalment sempre s’ha fet si el teu fill/a és nascut/a any parell, nombre parell, si ho és any senar, nombre senar.
 • En el cas d’esportistes d’equips amb competició, si es produeix una absència reiterada i injustificada que perjudiqui el funcionament de la resta de l’equip, es preveu la baixa.
 • En cas de lesió o accident durant l’activitat tenim cobertura, però cal posar-se en contacte amb el responsable de l’activitat. En cas d’emergència vital, les mútues ho cobreixen tot, però si no és vital sempre cal seguir el procediment que us farem saber.
 • En cas de no fer activitats extraescolars esportives i voler tramitar la llicència per participar de les activitats que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia, cal que us poseu en contacte amb l’organització i us la tramitarem previ pagament de 18 €.
 • Es lliuraran dos informes anuals de cada alumne per activitat per tal que la família pugui conèixer l’evolució del seu fill/a.
 • Es farà activitat anual de portes obertes a les famílies per totes aquelles extraescolars que ho requereixin sempre que la situació sanitària ho permeti.
 • En cas de condicionants meteorològics o activitats puntuals que se celebrin a l’escola, l’AFA es reserva el dret de reubicar l’activitat en un espai diferent de l’habitual, o fins i tot suspendre l’activitat.
 • L’AFA disposa d’un protocol d’incidències per les activitats extraescolars seguint la mateixa línia que l’escola i el menjador. El podreu trobar a la web de l’AFA.
 • Per qualsevol activitat extraordinària que es pugui dur a terme fora del centre (partits de jocs escolars, actuacions al Saló de la infància…), seran d’igual aplicació les normes generals de funcionament.
Si voleu inscriure un infant fora de termini o teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

extraescolars@afadolorsmarti.cat

This site is protected by wp-copyrightpro.com