ACTIVITATS 2023/24

ACOLLIDA - LUDOTECA

Cada dia de 7:30 a 9, de 12:30 a 13:30 i de 16:30 a 17:30 (tots els dies lectius del curs)
De I3 a 6è de primària.

Espai amb activitats dirigides i joc lliure que pretén que els alumnes aprenguin a gestionar el seu temps d’oci, fomentar una visió diferent de l’activitat lúdica i la joguina i afavorir la comunicació de l’infant amb altres infants d’edats diferents.

  • 5 dies setmana 1h 30’. – 34€ // 5 dies. 1h. – 27€ // 5 dies setmana. 30’ – 23€
  • 4 dies. 1h. – 24€
  • 3 dies 1h. – 21€
  • Esporàdic 1h. – 3€/dia

Els preus (no esporàdics) són bimensuals.

Inscripcions: fixos a través de la plataforma d’Anima’ns. Tiquets esporàdics a través de la TPV escola.

ESPORTIVES I DE MOVIMENT

L’activitat serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir de la pràctica psicomotriu. Una activitat sana i divertida on l’alumne treballarà a partir d’activitats lúdiques i on aconseguirà objectius com: afavorir el desenvolupament de l’infant, descobrir, conèixer i controlar progressivament el propi cos i utilitzar i manipular els espais i materials que té al seu abast d’acord amb les seves necessitats.

PREU MENSUAL: 15€ un dia 24€ dos dies

La proposta és incloure els esports que siguin d’interès per als infants i també poder practicar algun esport minoritari, com ara el bàsquet, el voleibol, el tennis taula,  bàdminton, el spiribol, el voleibol o l’hoquei.

 

PREU MENSUAL: 15 € 1 DIA | 24 € 2 DIES

Ballem pretén ser l’opció de dansa per als més petits. Es busca que els infants experimentin amb el seu cos i gaudeixin amb diferents músiques, aprenent passos variats de diversos tipus de ball.

PREU MENSUAL: 15 €

Activitat que anem a fer a la piscina de les Comes amb monitors del Patronat d’esports. L’activitat comença i acaba a l’escola. El desplaçament es fa amb autobús. Els monitors de les Comes organitzen els grups per nivell i decideixen els canvis que creuen oportuns. Els nens i nenes han de portar tovallola, banyador, casquet de bany i xancletes. Tota la roba i calçat ha d’estar degudament marcat. No es podrà berenar abans de l’activitat. Per qüestions de temps no hi haurà dutxa ni es podrà berenar després de l’activitat. Es demana que els nens i nenes portin roba còmode que els faciliti l’autonomia a l’hora de canviar-se al vestidor.

PREU MENSUAL: 30 €

Aquesta activitat té per objectiu introduir als infants en el món dels esports, ja siguin individuals o per equips. Mitjançant el joc i la pràctica d’esports concrets i adaptats a les seves necessitats l’infant anirà aprenent els valors que transmet l’esport.

PREU MENSUAL:  

1r i 2n. 2 dies + partit. 24€ (possibilitat 1 dia + partit 19€)

3r a 6è. 2 dies + partit. 27€ (possibilitat 1 dia + partit 22€)

En cas de participar als Jocs Escolars, la quota amb la inscripció de l’equip és de 18€. (pendent preus CEA actualitzats) La roba es compra a part.

Consisteix en una activitat sana i divertida on l’alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. 

PREU MENSUAL: 15 €

El taekwondo és una art marcial d’origen coreà. Destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món. Es tracta d’una art marcial de tradició antiga, però que s’ha adaptat als temps moderns.

PREU MENSUAL: 18 €

Els escacs son un esport alhora que un joc, per tant ens permet transmetre els valors d’un i de l’altre. Com a esport els alumnes aprendran a respectar les normes, a competir, a guanyar i a perdre. Com a joc incorporem la vessant lúdica.

PREU MENSUAL: 15 €

A base de jocs i exercicis de tècnica i tàctica desenvolupem les habilitats d’aquest esport.

PREU MENSUAL: 15 €

La pràctica del ioga per part dels nens aporta diversos beneficis: augmenta la seva concentració, potencia la creativitat i l’autoestima, equilibra la seva energia i corregeix postures.

PREU MENSUAL: 15€

ARTÍSTIQUES I CREATIVES

Treballem un conte, tot fent una activitat, una manualitat, un ball, expressió corporal…

PREU MENSUAL: 15 €

Alimentar-nos és una necessitat bàsica per l’ésser humà, però també és un plaer i cada vegada més un art. Per aquest motiu volem oferir als infants la possibilitat d’aprendre les nocions bàsiques de la cuina. L’objectiu és que els participants gaudeixin de l’alimentació alhora que els ensenyem hàbits saludables i els motivem a tastar aliments nous.

PREU MENSUAL: 18€

En aquesta activitat es treballaran diverses tècniques amb diferents materials, potenciant el gust per l’expressió, la creativitat, la reflexió i l’afany de superació. L’objectiu de l’activitat és trobar en aquesta activitat un marc de representació d’allò que ells volen expressar sense paraules. A través de l’expressió artística fomentem la creativitat, eduquem per crear aficions i descobrim habilitats i destreses.

PREU MENSUAL: 15 €

En aquesta activitat es treballaran diverses tècniques amb diferents
materials, potenciant el gust per l’expressió, la creativitat, la reflexió i
l’afany de superació. L’objectiu de l’activitat és trobar en aquesta
activitat un marc de representació d’allò que ells volen expressar sense
paraules. A través de l’expressió artística fomentem la creativitat,
eduquem per crear aficions i descobrim habilitats i destreses.

PREU MENSUAL: 20€

Comencem a introduir-nos en el món del teatre treballant aspectes tan importants com l’expressivitat, la representació de les emocions i la superació de la vergonya, entre d’altres. Completarem la formació amb aspectes tècnics com la il·luminació, el so, el vestuari i  l’attrezzo. Els alumnes preparen una obra de teatre que serà representada al mes de maig.

PREU MENSUAL: 17 €

L’activitat pretén fer petits objectes fent servir diferents tècniques de costura, desenvolupant així la psicomotricitat fina i la concentració.

PREU MENSUAL: 20€

Desenvolupar la creativitat i la imaginació. Explorar mitjançant la disciplina del dibuix, aspectes com la imaginació i les emocions i a l’hora plasmar-ho
sobre un full de paper en blanc. Això sense oblidar una part més tècnica, pragmàtica i convencional, (com aplicar els colors, les textures, les llums i
ombres sobre un dibuix ,el domini de les formes…).
L’activitat del joc com a recurs, per portar-lo al terreny del dibuix.

PREU MENSUAL: 15 €

TECNOLOGIA

En aquesta activitat extraescolar ciència i creativitat s’uneixen per dissenyar un prototip. Projectes amb WEDO, MINDSTORM, i també Arduino i màquines simples. Enginy en essència.

PREU MENSUAL: 29 €

Si vols que la teva velocitat al escriure amb teclat incrementi és un bon moment per realitzar aquestes activitats de mecanografia.

PREU MENSUAL: 15 €

ANGLÈS

Activitat en anglès on es pretén treballar continguts bàsics a través del joc, d’una manera lúdica i divertida. Imprescindible l’assistència les dues hores (P4 i P5). Seguirem treballant amb professors de l’acadèmia Partner-Solution.biz, S.C.P.

PREU MENSUAL: 28 €

Activitat de treball de la llengua anglesa que permetrà, en format reduït, reforçar i ampliar els continguts treballats a la classe, sobretot l’expressió i la comprensió oral. Seguirem treballant amb professors de l’acadèmia Partner-Solution.biz, S.C.P.

PREU MENSUAL: 28 €

Us animem a presentar propostes del vostre interès. Si arribem a un grup mínim, es pot organitzar: per exemple anglès, running, futbol, coral, patinatge...

PROPOSTA D'HORARIS 2023/24

Horari Infantil 23/24
Si voleu inscriure un infant fora de termini, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

extraescolars@afadolorsmarti.cat

This site is protected by wp-copyrightpro.com