Compra de llibres i pagament de la quota

Com funciona?

Comercial Girona, la distribuïdora de llibres contractada, prepararà lots amb els diferents llibres necessaris per al curs per a totes aquelles famílies que desitgin adquirir-los.

Preu llibres 2020/21.

Com em puc associar a l'AFA?

En el mateix moment en que es fa la comanda de llibres també es farà el pagament de la quota d’AFA de 27€ en cas d’un fill, 32€ en cas de 2 fills, 37€ en cas de 3 fills i 42€ en cas de 4 fills. Això us permetrà gaudir d’un descompte sobre el preu de venda al públic dels llibres que constarà aplicat en els preus de la web.

Tots els alumnes d’educació infantil (P3, P4 i P5) i de primària (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) hauran d’accedir a la pàgina web per a poder realitzar el pagament de la quota d’AFA amb independència de si adquireixen els llibres.

On efectuo la reserva i quan?

Podreu adquirir els llibres directament a través de la pàgina web d’aquesta distribuïdora. Les dades per accedir-hi i el termini en el qual podreu fer la compra són:

www.comercialgirona.cat/comandes

CODI CENTRE: BADIAC0044

TERMINI D’ACCÉS: del 10 de juny al 14 de juliol.

Aquí hi trobareu una guia pas a pas sobre com fer la comanda al seu web.

Puc demanar els llibres folrats?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words

Quin és el procediment?

Caldrà accedir a la web de la distribuïdora mitjançant l’adreça que us hem facilitat.

En primer lloc, us haureu de registrar com a pares, mares o tutors dels alumnes i crear el vostre compte indicant les vostres dades de contacte i una contrasenya (us heu de registrar encara que ja ho féssiu l’any passat, no serveix el mateix compte). Això us permetrà consultar les comandes que hagueu efectuat sempre que vulgueu i durant el termini indicat.

Seguidament, podreu seleccionar el curs que farà el vostre fill/a i els llibres i folres que desitgeu adquirir; tot indicant si els voleu adquirir com a socis de l’AFA o com a no socis.

Finalment, es demanarà que indiqueu el nom de l’alumne/a i que efectueu el pagament.

Quins mètodes de pagament hi ha?

El pagament es podrà efectuar únicament mitjançant Targeta de crèdit/dèbit.

Com rebré els llibres?

Un cop finalitzat el procés de compra de llibres, l’empresa distribuïdora els entregarà a l’AFA i aquesta comunicarà a les famílies els dies de recollida.

En el cas que algun llibre estigui esgotat en el moment de l’entrega, aquest es cobrarà i es lliurarà directament als alumnes a classe, per tant no tindreu la molèstia d’anar diverses vegades a adquirir-los.

This site is protected by wp-copyrightpro.com